Darko Dren
Član
Hvata li se bubanj i korpe od zmaja 132/133 na zmaj 135ku ? Ili osovina nije ista?
Sve je to isto na 135 kao sto je na 133.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvata li se bubanj i korpe od zmaja 132/133 na zmaj 135ku ? Ili osovina nije ista?
Sve je to isto na 135 kao sto je na 133.
Trebalo bi sve biti isto. Ne vjerujem da su na 135 nesto puno prepravljali...
Nego, kakav je ovo bubanj i podbubanj?!? Ovog nema u prirucniku kombajna a imam prirucnik iz 1990.g. od 133RM...
Bubanj i podbubanj za pasulj
Bubanj i podbubanj za pasulj
U Rumi na vasaru sam vidjao da prodaju sve u kompletu ovi sto rasturaju Zmajeve.Planiram to da kupim,ne znam kako izgleda,a mozda je moguce nekad naleteti na to polovno na nekom vasaru...
Univerzalna korpa postoji (ali ne fabrički,tek od Z-170 koliko znam)ali je ne preporučujem,a blinde se moraju skidati za pšenicu i montirati za kukuruz.Da li je neko stavljao univerzalanu korpu na 142 ojku? Pa da radi sa njom I psenicu I kukuruz. Da ne stavljam blinde na bubnju. Kazu da ni psenica ni kukuruz tako nece biti cisti.
Mada vidim da na stranim kombajnima rade sa tim univerzalnim korpama.
Univerzalna korpa postoji (ali ne fabrički,tek od Z-170 koliko znam)ali je ne preporučujem,a blinde se moraju skidati za pšenicu i montirati za kukuruz.
Jel nije 143 imao univerzalnu korpu fabricki?
Univerzalna korpa postoji (ali ne fabrički,tek od Z-170 koliko znam)ali je ne preporučujem,a blinde se moraju skidati za pšenicu i montirati za kukuruz.
Spajki je mislio na 142-ku.