Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao sam ja njega posto u oglasu pise da.prodaje tockove. Tockovi su od 142, motor isto, znaci nije Mercedes.
U Zmaju 161-162 su fabricki ugradjivani Mercedesi. A I u 170-190, 171-191.
Manjevicu, koliko trazi za tockove?
Na ZMAJU161...Imam 2 komada.... stariji 80to. I mladji 84 to.... su perkinsovi motori od 105konja sa turbinom....FABRICKI... kao na 5136...isti a na 142ci je perkinsov kao na 5106Zvao sam ja njega posto u oglasu pise da.prodaje tockove. Tockovi su od 142, motor isto, znaci nije Mercedes.
U Zmaju 161-162 su fabricki ugradjivani Mercedesi. A I u 170-190, 171-191.
1500evra ispod ne ide.. uradjen pre dve godine.... Ja stavljam na kombajn mercedesa 135aka.... a skidam turbaka... Skidam ga jer sam ovaj dobio i uradio mu genralnu a manje trosi nego turbakPošto može da se nađe turbak
Ma i pitanje je dali ce i toliko da izdrzi.Meni u principu i ne treba od njive do kuce vec da ako kojim slucajem naletim i pregazim neki col ipo cev koji tek viri iz zemlje 20-30cm,da sa tim rezervnim mogu zavrsiti sezonu,znaci da bude u dobrom stanju inace ovo sve sto sam do sad vidjao ili nije ni za sta ili je solidna tj malo bolja od moje na kombajnu a cena ide cak i preko 400.e.Ja sam u planu da od ovog kupim samo felnu i na tu felnu cu da se naguzvam tj prezalim 400.e,i stavim novog cultora i to ide na kombajn a sa kombajna sto skinem to ce biti znaci dobra rezerva koja sigurno zavrsava sezonu.samo za ne daj bože od njive do kuće
Hvata li se bubanj i korpe od zmaja 132/133 na zmaj 135ku ? Ili osovina nije ista ?