ZMAJ kombajni

Skini spojnicu sto ukljucuje kipovanje i ona tri pipka malo navari,(jer su se pojeli i ne stiskaju dovoljno kajs) lepo obrusi i podmazi, i sa standardnim kajsem si miran dugo dugo godina, odnosno dok se ti varovi opet ne izlizu!

Ako imas problem sa kipovanjem pa zato pitas!

Jesu li ti u Anavi-ju rekli da je to neko budžio kao kada sam ja kod njih tražio remen 19-cu a oni rekli to ne postoji,budženo je sigurno. :haha:

Snašao sam se i pronašao pravi odgovarajući remen.Zamisli čovek mi nije rekao da su remenice budžene kada sam ga nazvao.

Ma,Zmaj ce kod mene da uziva,nece previse raditi,a napolju ce biti samo kad radi.Ako budem zadovoljan,bice i ofarban do sledece godine!

Drugu otisao hladnjak na 142-ojci. Pa me zamolio da se raspitam, da li se isplati stavljati turski hladnjak? Kosta 26000 dinara, a original je valjda 70000.

Stvarno velika razlika u ceni.Za te vece hladnjake ne znam ali ja imam turski na traktoru evo deveta godina.Nikakve probleme nisam imao.

Ja sam stavljao turski hladnjak na 133 dok sam ga imao i bilo je uredu, zbog redjih saca manje je hvatao prasinu i lakse se izduvavao a temperatura do 80.

Otpusti one dve navrtke na gonjenoj remenici i podesi sirinu,a kasnije kad se kais malo potrosi onda zategni navrtke.
Da,tako sam i uradio....zanimljivo je da sam taj kaiš stavio pre tri sezone i jesenas pred sam kraj počelo da zeza,znači kaiš koji je radio već prilično
Manjeviću,kolega je uzeo taj turski hladnjak za 142-ku i posle dva dana rada je skinuo i vratio a orginalni remontovao

Nazad
Vrh