Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se prosle godine posle zetve kukuruza slicno tako razleteo biter.otvorili smo ga da mu zamenimo lopatice za psenicu,i posto je izasla gomila djubreta ja ukljucim vrsalicu da izduva tu prasinu napolje a biter ostao otvoren i posto je bio u debalansu 1000%(falio mu poklopac)popucaju mu cela.Trenutak ne paznje i posla koliko hoces...Da nema slike prosto ne bi verovao da se ovakve stvari dogadjaju.
Dali bi se mogao zmaj univerzal prepraviti da vrse pasulj?
Moze kod nas je iz Feketica dolazio DR.Perlaki i on je imao dva univerzala preradjena za pasulj mada prerada je najveca bila na adapteru imao je neku traku sa puno pikap zica i nazad je imao napravljeno da nevuce zrno u bunker vec u bure napola preseceno platforma i dva coveka ko na dzakarosu stoje i tovare pasulj.Dali bi se mogao zmaj univerzal prepraviti da vrse pasulj?
Amortizer od zastave 101 tj. njegova klipnjača paše na taj klip uz male prepravke na struguSto bi ga vise vario kada mozes naruciti na vise mesta u Trsteniku klipnjacu fi 25 parce manje od pola metra to ti je nekih 10-tak eura,i odneses metalo strugaru da joj obradi krajeve po staroj sklopis i to ti je kao nov.
I kod mene je dolazio jedan iz Feketića pre jedno 7-8 godina i 650 kila polutki na jutro belog pasulja hvala ali nikad više bubnjara je zakonMoze kod nas je iz Feketica dolazio DR.Perlaki i on je imao dva univerzala preradjena za pasulj mada prerada je najveca bila na adapteru imao je neku traku sa puno pikap zica i nazad je imao napravljeno da nevuce zrno u bunker vec u bure napola preseceno platforma i dva coveka ko na dzakarosu stoje i tovare pasulj.
I od bežičnog intermeka i debilnog talafonaSale,sve zice od kablovske i telefona su tvoje
Amortizer od zastave 101 tj. njegova klipnjača paše na taj klip uz male prepravke na strugu
Koliko moze da vredi 135 sa 1300 radnih sati. 1993 godiste. Prve gume na njemu, garaziran, radio samo zito. Moj rodjak bi da ga proda, a ne zna koliko da trazi....
I od bežičnog intermeka i debilnog talafona