Sale nemoj samo da izazoveš treći svetski rat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga nekada radio sa 132. Nista posebno ,sve kao za soju.Donje sito bi trebalo biti sa nesto vecim rupama ,opet zavisi od velicine pasulja. Ako je podesivo tada po potrebi.Imam u planu da uzmem Univerzala i da ga prepravim da radi pasulj,sta bi trebalo oko doba raditi? itd...
Imam u planu da uzmem Univerzala i da ga prepravim da radi pasulj,sta bi trebalo oko doba raditi? itd...
Ovako je kod mene na 141 mislim da je to isto metar je malo izlizan ali se vidi pa uporediAko moze neko do veceras da mi kaze koji je precnik remenice sto pogoni reduktor kose kod 142? Kod mene je sada 275mm,ali mi kais 22x2200 skroz opet i bez spanera pa se mislim da nije neko ranije stavio vecu od potrebne.
osim one pete spojnice. hvala gosn matic od vas uvek nekih korisnih saveta..Na jednom je muška a na drugom ženska.Inače sve spojnice su u parovima da mogu da se spoje jedna sa drugom da posle ne boli glava.