Tako je.Peta spojnica je za dizanje vitla i ona nema svoj par.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno za sovete . i jos jedno pitanje danas me jedan prijatel sovetovaao da treba da izvadim 4 letve na bubanja i 2 na odbojni biter za da nema lomenje zrna koliko je to tocno neznam pa zato pitam vas jer imate iskustva i kazete na sta da obratim paznju kada znijam suncokret jer me lom najvise plasiVetar podesavas uglavnom po potebi (vise zatvoris nego za Psenicu) obrtaje bubnja ja teram na 500 i tako mi odlicno radi... Sito za Kukuruz je 14mm ako se dobro secam a ja radim Suncokret sa 12mm i mislim da ce i to tvoje Kukuruzno da posluzi za suncokret... Moras i korpu malo vise da otvoris i samo gas....
Hvala puno za sovete . i jos jedno pitanje danas me jedan prijatel sovetovaao da treba da izvadim 4 letve na bubanja i 2 na odbojni biter za da nema lomenje zrna koliko je to tocno neznam pa zato pitam vas jer imate iskustva i kazete na sta da obratim paznju kada znijam suncokret jer me lom najvise plasi
Isto kao i za čistu.Pozdrav ljudi ajde mi molim vas recite na koliko obrtaja i koji zazor da namestim za malo travniju soju.u pitanju je 142-ka.hvala