Shale imaš p.p od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A na Zmaja ni drska od te cetke nemoze da prodje kroz tuluzinu kad se pozabada u sita.Nije na Zmaju, ali kod mene na DF-u, sita najlakše i najbrže čistim četkom za krečenje .
Da stvarno ti stapici sto kazete od tuluzine bas umeju da namuce kad se cisti! Mene zanima sta bi se sa njima desilo odnosno gde bi zavrsili kad ne bi bilo donjeg sita?
Aj ako ne zaboravim slikacu sutra,uglavnom lim u sirini slamotresa dugacak oko 50cm(koliko je dugacka prva kaskada)ima rupe za srafljenje...i ima talase,slicno kao sabirna ali nisu pod kosinom....jbg neznam bolje da objasnim.Dajte neke slike tih blindiraca slamotresa da vidimo kako to izgleda??!! Bez donjeg sita bi mnogo islo tuluzine u bunker pogotovo u podne kad je ona uprzena i samo puca prilikom izvrsavanja.
Aj ako ne zaboravim slikacu sutra,uglavnom lim u sirini slamotresa dugacak oko 50cm(koliko je dugacka prva kaskada)ima rupe za srafljenje...i ima talase,slicno kao sabirna ali nisu pod kosinom....jbg neznam bolje da objasnim.
Tako je Danger.Ja kukuruze sa Claas 208 radim uvek bez donjeg sitaMozda je malo Off al klas kombajn inace radi kuruze bez donjeg sita.......
zavari ga i teraj dalje nema potrebe kupovati drugi.
Sto bi ga vise vario kada mozes naruciti na vise mesta u Trsteniku klipnjacu fi 25 parce manje od pola metra to ti je nekih 10-tak eura,i odneses metalo strugaru da joj obradi krajeve po staroj sklopis i to ti je kao nov.Ovo više nemože da se zavari, već je dvaput vareno, oba puta je ubrzo potom pucao.