Uvek vazi ona:bolje vrabac u ruci...al nekome je vaznije ime,pa makar masina bila i i jako losem stanju...mi kada smo naseg kupili,bio je dosta zapusten,ali svake godine je po nesto novo dobijao...
krajeve hedera-novi limovi,ruku sa lezajevima na kosi,nova kosa,zatim novi kaisevi(i svake godine se bar 2-3 zamene)
remont glave,remont pvp,ugradnja klasove secke sa komplet ojacanjima zadnjeg kraja,gomila lezajeva,nova osovina pov.mase...
pa nova sabirna,nova ladja,novi vetar,nova osovina vetra,novi lancanici,novi lanci povratne mase,kao i mase za bunker
nove sine,komplet sve gumene trake(i bar svake druge godine dodju nove) kompletnu elektricnu instalaciju sam menjao,farove...
kompletna generalna motora,nova hidraulicna pumpa,nova pvp...produzena truba za istovar iz bunkera,sve 4 gume su menjane,nove kupljene...kocnice sa auta ugradjene...i verovatno jos podosta stvari koje sam zaboravio i koje su mozda manje bitne...ali kostaju
ovaj nastavak je i kao dopuna za polemiku koja se stvorila o ceni remonta i sta je remont,a sta ne...pa sracunajte jedno...koliko kosta KUPITI kombajn,a koliko kosta ODRZAVATI ga...novcano,vremenski,kao i koliko treba zivaca za to.