Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko nije probao 141 i 142 sa skracenim kederom na 3,6 taj nezna sta je posao.Naravno da je bolje skratiti,to mnogi rade.Gde ste videli kombajn strane proizvodnje u klasi sa 141 142 sa tolikim kederom na toliki ulaz.Ista je prica i za 132 133,a tek vrhunski promasaj propale fabrike i fabricki keder 3,6m na nekim 132 133 na ulaz od samo 78cm.
Tako je kolega samo sto ti za krug pokosis 6 metara a 142 8, da bi uradio koliko i on moras ici brze a za veci ucinak znatno brze. Klas kao kombajn je od zmaja sigurno bolji ali klasovi tipa merkatori senatori i slicni pre su muzejski primerci nego opcija pri kupovini kombajna i ne verujem da imaju veci dnevni ucinak od 142. U ostalom ni klas vise ne pravi kombajne sa tako malom kosom ili ih ja nisam video.Ja stvarno enznam kako voze ti te kombajne 132-133 sa hederom 3.6!!!!!!!!!!!! PA to je neverovatno!!! To prva i varijator skroz labav i ponekad na kvacilo zadrzis..
ZAto volim Mercatora 3m heder i 125 ulaz.. ZMajeve 142-jke jedem za dorucak po ataru.. Dok oni krug ja obidjem dva proverio..
Tako je kolega samo sto ti za krug pokosis 6 metara a 142 8, da bi uradio koliko i on moras ici brze a za veci ucinak znatno brze. Klas kao kombajn je od zmaja sigurno bolji ali klasovi tipa merkatori senatori i slicni pre su muzejski primerci nego opcija pri kupovini kombajna i ne verujem da imaju veci dnevni ucinak od 142. U ostalom ni klas vise ne pravi kombajne sa tako malom kosom ili ih ja nisam video.
Već sam jednom pisao...Koliko je dozvoljeno ili kako gledate koliko kombajn prosipa na sitima psenice,odnosno u odkosu ispod slame?