sinisa1979
Član
Eeeee onda možda ovaj moj program nije dobar, jer meni izbacuje DLLA150S187. A dizne koje ti kažeš da idu,meni izbacuje da idu u OM 364 i 366 tj 5958ccm i 3972ccm. Jbmlg.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitam cisto da uporedim, a i sad me bas kopka Z171 :-D@druškan
Vučem sa dve kamionke i kad je guzva u zetvi prazni se u hodu! Nemam sta da se pravdam, kod nas u selu 142-143 odradi 18-20 jutara!
Ja sam taj problem resio tako, sto sam dao da se slicuju rupe na nosacu,leva strana naspram dole a druga kontra pa bude OKMoze li mi neko reci dali moze i kako je najlakse i najbrze resiti nejednakost visine nosenja hedera kod zmaja 142? Leva strana ide 10cm a mozda i vise, nize od desne. Neko mi rece da to fabrika tako pravila namerno.....
Kod zita koje lepo stoji to i nije neki problem, ali kada je polegnuto ili kada se vrsi grasak kao ja neki dan , e to je nocna mora.......
Kanda je labav i kajs koji pogoni slamotrese kad se to desilo...Danas mi se zagusio kombajn. Ali ne samo bubanj. Nego i iznad slamotresa, to se tako stvrdnulo kao da je izbalirana slama. Da li se to nekom desilo? Ili mozda neko zna razlog. Isao sam prvom labav kajs i plus sam gde i gde stajao. Ali ima trave, katastrofa. Jecam je u pitanju....
Kukuruzna korpa od Zmaja161-2 koliko vidim po slici!A cenu nebih znao jer sam ja to dobio uz adapter.Pogledajte prilog 7790Pogledajte prilog 7791Pogledajte prilog 7792
Kakvo je ovo gvozdje,koliko kosta?
Kada vidim 780 odmah se setim detinjstva i kako nam je komsija kosio ceo dan 10 jutara zita. I tako svake godine..