Jel to za 162 zakacen heder od 3m? To moze terati koliko kosa uspe pokositi...malo akcije i druzenja ovih dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to za 162 zakacen heder od 3m? To moze terati koliko kosa uspe pokositi...malo akcije i druzenja ovih dana
Jel to za 162 zakacen heder od 3m? To moze terati koliko kosa uspe pokositi...
Kameni evo slika, neznam koliko će ti pomoći.
Jel to za 162 zakacen heder od 3m? To moze terati koliko kosa uspe pokositi...
1.8 m3.......Koja je zapremina bunkera na zmaju 133,koliko kilograma psenice staje?
Ako je 162 dobra i sa meckinim motorom uzmi nju!Konkretno me interesuje dali da kupim zmaja 142 ili 162.Cene i stanje su tu negde.Radio bi psenicu,suncokret i kukuruz na nakih 100ha.U obzir dolazi kukuruzni adaptar sa tarupom.To napominjem zbog snage motora.
Jel moze 161 da nekupujem sada i 162 posto ovaj prvi imam? Pomesao si me sa kolegom Diklofen on pazari kombajn!Inace ljudima se cini da je 161-2 komplikovaniji od 141-2,a najveca mu je prednost sto ima reduktor na dobu i kada se kruni kukuruz nema potrebe za lancima i lancanicima sve ide preko kaiseva sto je mnogo sigurnije u slucaju da dodje do zaglavljivanja doba kais proklizi,a lanac neprasta!Tomo uzmite 162 veci ucinak potrosnja ista mozda i manja od 142ke malo je komplikovaniji kombajn al moze da se navikne i na to