sta da stavim
Reduktor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta da stavim
ko ce da da 500 evraReduktor..
ko ce da da 500 evra
Ovo je kombajn naseg clana iz bavanista i ako ne gresim prodat je odavno,tako da tesko da moze slika jedino ako coveku nije ostala neka slika od ranije,inace i ja bih voleo malo bolje videti ovaj sistem pa ako neko ima neku bolju sliku neka postavidruze el moze neka malo bilja slika kantice za podmazivanje,da vidim kako je namesteno,hteo bih ja to da stavim
kolega jel moze to malo ospirnije,sta je reduktorska ruka,eventualno ako imas neku sliku ili nesto?Ljudi ne treba vam nikakva kantica i gluposti....
Kao što je već neko napisao..kupite reduktorsku ruku i problem rešen za 30e
Evo slikovito objanjenje samo malo treba pretražiti forum evo link a foruma gde se nalazi
http://poljoinfo.com/showthread.php?730-Spremanje-kombajna-za-žetvu/page16
Ovaj stari zupcanik je bio definitivno premekan i to je bila neka mala privreda ali neka minijaturna mala privreda.Zupcanik koji ulazi u ovaj je bar pet puta tvrdji od ovoga.Juce zamenjen zubcanik prve brzine, cena novog sa osovinom je 5200 videcemo koliko ce trajati. Ovako je stari izgledao, stalno izbacio iz brzine.U pitanju je Z-141
druze el moze neka malo bilja slika kantice za podmazivanje,da vidim kako je namesteno,hteo bih ja to da stavim