Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavi kabal u rebrasto plasticno crevo ili u neko gumeno za vodu sigurnije je dosta.Danas menjali ulje na kombajnu, i burazer sasvim slučajno prometi da varniči kabal koji vodi od anlasera do akumulatora. Skinemo mi to kad imaš šta i videti, istopio se kabal i žice došle u kontakt sa šasijom kobajna. Sreća pa smo primetili i naravno zamenili inače bi moglo da bude karambola.
Nisam baš najbolje razumeo šta ova guma na adapteru radi, pomaže da se manje osipa zrno?
Stavi kabal u rebrasto plasticno crevo ili u neko gumeno za vodu sigurnije je dosta.
Ja sam kupio TEMPO 7700 kom.Kaiševi varijatora, koji su po vama solidnog kvaliteta? Gledao sam po radnjama i neka jeftinija varijanta su ovi, Optibelt(navodno, ali kinezi prave) par kosta oko 17 000din. Tempo oko 18000 din.par ili skuplja varijanta, danski, koji kostaju oko 40 000din. Goodyear sam odmah izbacio jer su loši, ali za ove ostale jeftinije ne znam, a i ako moze neka vasa preporuka...