MONTOYA
Član
E pa ne može tako,moraš ga više otvoriti...
bolje da ima malo plevice nago da ima loma i da prosipa
bolje da ima malo plevice nago da ima loma i da prosipa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam 132 ali predpostavljam da ti taj sa duzum cevi kasnije hvata jer je duza cev.Izjednaci cevi da obe budu iste duzine i ima da koce istovremeno.Jer tako je reseno na kolima na prednjim tockovima.Obe cevi su iste duzine s,tim sto je jedna par puta uvijena u mesto.Evo izbacio sam ga i sad levi (kraca cev )koci ubija a desni nize vata ali isto koci jbg da je ispravan taj regulator kocila bi oba ravnomerno da ostavim tako ili da trazim nov regulator sta mislite,jel imao neko slican problem na 132ci?
Neznam ja sam to video na autu.Posto imam jedno 30 fordova rasturenih i skoro na svakom je tako.Razmisljam normalno je da ce ulje ici linijom manjeg otpora a,linija manjeg otpora je kraca cev.Mada mnogo je lakse da uradi ovako kako si ga ti savetovao.Nisam ginekolog ali,mogu da pogledamGrunt podesi mehanizam desne kočnice pa će ti isto hvatati kao i leva strana.
Cvejo druže neko te gadno slagao....