Montoya imaš li možda sliku remenica od razbacivača slame.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze jesi li uzeo spojnicku i gde ima najkvalitetnije ako neko znaDanas kada sam spremao 142 upalio sam ga bez problema posle 1 minut rada imas sta da vidis otisla spojnicka katastrofa...
Blago tebi kad imas majstore od poverenjaOvih dana ja na prskanju a deca mi rasturise kombajn! Bio je ostavljen nakon kukuruza, sutra ce verovatno biti gotov za psenicu! Ponosan sam na njih!
Probaj cilindre da nadješ u zastava autodelovi knić direktno kod proizvodjača.Pre nekoliko godina nam se desilo da su na oba Zmaj-a u istom danu otisle te spojnicke.Jbg,takav dan.Obe zamenjene u rekordnom vremenu i kombajni nastavili sa poslom.Kad krene uz ....onda tako bude... Kazu tako nesto nece da se pokvari dok stoji u hangaru,samo dok radi
Ajd na brzinu pitanje:gde ima da se kupe glavni kocioni cilindri za Zmaj-a?
disk koji ti ide sa glavcinom bio je negde oko 55 evra.ovaj drugi do njega 75 evra,zatim osovina cini mi se negde oko 50 evrica,onda kad sve to radis idu ti ona tri safra po 2,5 evra sto znaci 7,5 evra,kajla 5 evra e sad jedino ne znam koliko je opruga sa kucistem ali sem toga ako ti treba broj javi se na ppp.s i proveri dvoredni lezaj koji drzi osovinu,kao i samo kuciste lezaja da se nije pojeloJel kupovao neko skoro diskove varojatora voznje sa osovinom i oprugom u kucistu i koja je cena bila,gde bi to mogao da nadjem?