dal je van pameti ili nije i dal je bolesno ili nije to ostavljam vama na razmisljanje.........
kao prvo to je original deo za taj adapter(olimac drago) a sve originalno ima svoju cenu,mozete proveriti cene i kod kapela,skoro se neko od clanova ponovio i kapelom pa mislim da je isto okacio slike te adaptacije,meni licno nije zao ni jednog euro centa sto sam to kupio,ja znam zasto sam to kupio a kad bi napisao i koliko sam hektara uradio neko bi i pozavideo tako da koliko sam zaradio ulozeno je maciji kasalj i ostaje mi za stalno,i da dodam da pored toga imam i zmaja za koga imam posebno adapter za suncokret al posto je bilo potrebe da dva kombajna rade suncokret prosle godine opredelio sam se za tu varijantu jer mi je ta varijanta bila najpovoljnija,problem je sto se podudara soja i suncokret tako da je bilo dana kad sam jedan dan radio suncokret i samo prekacima adapter pa sutra soju,da kupim adaptaciju za zitni kljunove i ostalu opremu to mi se naisplati sarafati a da kupim jos jedan zitni adapter(za klasa) i da na njega stavim da bude samo za suncokret to bi me kostalo od 3500-5000e zavisno od stanja i godista adaptera,a ovako me izaslo 1500 e plus pdv,plus da vidite kako njiva izgleda kad prodje kombajn to je nesto drugo,a o rasturu izmedju ovog adaptera i zmajevog da nepricamo,tako da ko uradi 10-20 jutara godisnje suncokreta za njega je to bolesno.........svako zna svoju racunicu,izvinjavam se ako je tema otisla u off al samo sam okacio slike nebil nekom pomogao oko ideje da si napravi,al izgleda bolje da i nisam,bolje je nekad samo citati i posmatrati na forumu......