ZMAJ kombajni

hehe , pripremit ćemo viljuškar onaj mali pa na njega palete i pod to stavim i lagano se odšerafi i stavi na paletu i sam ose odveze dalje sa njim

Da li ovaj cesalj ide na korpi ili na kraju sabirne gde mi na slici deluje isto.
img1147.jpg
[/IMG]
img1148.jpg
[/IMG]

Kao što si i sam rekao ide na korpu, a taj na kraju sabirne je mnogo ređi i kraće su žice.

Ok,uplasih se da mi nisu poslali pogresno,jer me bunile one dodatne pet rupice gde su zapunktovane M8 matice za koje ne vidim svrhu.

Za koliko para moze da se nadje jedan solidan Zmaj 142? :D

Ima od 4000 pa sve do 15-16000.
Ja kupio prosle godine pred zetvu suncokreta 142-ku, zitno-kukuruznu varijantu+secka za slamu (bez adaptacije za suncokret).
U vrlo dobrom stanju, palim i teram.....
I sve to me kostalo samo 10000 evrica.
A bio da gledam jedan bez secke,sa sva tri uredjaja, i malko losije stanje. Covek trazio 15000 za njega.
Bilo je i samo zitnih varijanti za 4-5000 ali to ne vredi kupovati, treba ti jos toliko posle da ga doteras do dobrog stanja, a o vremenu i trudu da ne pricamo....

Zato je najbolje kupiti remontovanu iz Bogatica, Uzveca. Cena je sitnih 10000e, a ruka ti prodje kroz limariju (kombajn je remontovan). Ustvari , prvo kroz 2-3 sloja farbe, pa onda lim, gume nove (ispucale sa svih strana)....:osmeh:

Kupio sam ove bocne poklopce komplet sa nosacima i nisam zadovoljan jer ne pasu original vec cu morati prilikom ugradnje najmanje 30% da doradjujem nosace,pa kako sam bio nameran i kostur ventilatora da kupim sad sam u nedoumici kako je pa tek on uradjen...Pitao bih one koji su to menjali kako su zadovoljni izradom tj da li je bilo nekih problema sa dimenzijama prilikom ugradnje i kojih.Jer ako i on treba da se doradjuje onda ga ne bih ni kupovao vec samo iskrpio ispod spirala i gotovo.
img1150.jpg
[/IMG]

Ja sam pre par godina menjao kostur vetra,kupljen kod Stojana Arezine u Molu i nije bilo nikakvih problema prilikom montaze.
Koliko si platio komplet bocnih poklopaca i gde si kupio?To bi i meni trebalo.

I ja sam kod njega kupio,komplet leva-desna strana 100.eura,ali kazem nisu samo da se namotiraju jer na samo levom zadnjem poklopcu iza spirale ima kopca za zabravljivanje a na prednjem levom i desnom koji je naravno izjedno poklopac nema kopci i kada sam ga nazvao on mi rekao da to ide posebno nisam hteo da se ubedjujem jer se to vari i trebalo je da bude postavljeno a ne sad ja da skidam sa starih i premestam na nove.Planiram i kostur kod njega da kupim pa sam zato pitao da ne bih imao problema sa ugradnjom,da sam blize i odem vidim sta kupujem bila bi druga prica a ovako kupovina na nevidjeno nije bas zgodna.Sto se tice hladnjaka ako je za 142 sa krupnim ili sitnim sacem nemam pojma bitno da se ne moze naci ispod 250.e,to znam jer sam umalo hteo skoro da ga kupim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh