dracanin
Član
Umesto letvi na vitlovima ubaci se jos jedna cev u donjoj zoni igli veze safom kao i letva, vecita svar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Umesto letvi na vitlovima ubaci se jos jedna cev u donjoj zoni igli veze safom kao i letva, vecita svar
vi koji imate 142 -ke , dali menjate na uvlačnom grlu lančanike one veče za žito , ili terate u žitu sa ovim manjim što su za kukuruz ?
mislio sam da probam da ostavim te manje , moral obi to bez problema vuč masu nutra , ili se varam?
Ja ne menjam lancanike i kukuruz vrsem sa onim vecim(zitnim),znam da bi trebalo ali ne vidim neku smetnju i ovako.vi koji imate 142 -ke , dali menjate na uvlačnom grlu lančanike one veče za žito , ili terate u žitu sa ovim manjim što su za kukuruz ?
mislio sam da probam da ostavim te manje , moral obi to bez problema vuč masu nutra , ili se varam?
Bez problema ide i sa malim lančanicima. A s'druge strane ima ljudi koji rade kukuruze sa velikim lančanicima. Ma nije to džabe Zmaj!vi koji imate 142 -ke , dali menjate na uvlačnom grlu lančanike one veče za žito , ili terate u žitu sa ovim manjim što su za kukuruz ?
Samo treba uzeti debelozidnu cevSipka se postavi isto gde je i daska sa unutrasnje strane i zasece se a ne kroz te rupe na iglama...
Puuuu da sam znao komsija,ne mogu nikako da nadjem,prosle godine sam skinuo od komsijinog kombajna jer mi je trebala za moj berac,a ja sam berac prodao,a komsija sad oce da proda i njegov kombajn i zvao me pre neki dan da mu donesem.Ubio se trazeci ne mogu da nadjem.Ja sam pre neki dan prodao pumpu/30.e/ a remenicu mu dao gratis,ona je malo tanjirasta plus konus koji svaki metalostrugar ne ume da uradi,tako da ne preporucujem pravljenje jer u svakom slucaju cak i nova ce izaci jeftinije.Super ste mi dali ideju sa cevi umesto drvenih letvi jer su meni natruleli oni metalni limovi i bas sam se razmisljao da li da ih kupujem i gde da ih nadem ali sad cu sigurno primeniti navedeno resenje.