ZMAJ kombajni

Je. 3.6m je sirina reza koliko ja znam a imas s jijeve strane jos i pogon kose i s desne strane razdjelni lim koji zauzme 6-7cm...

Sa kederom od 4.2 stvarna sirina je 4.70 a razmak tockova 3.120 sa gumama 18.4-26,visina 3.650,duzina bez kedera 6.800,sa kederom 8.900.

Ako imate onu letvu desno što odbija ,samo ona nosi 50 cm ako je max razvučena .A i ko je nema ima onaj lim što je držao letvu .Ako je i lim čekićem "naštiman "što mi svi imamo običaj onda meni sa 3.6 treba 4m da prodjem da češe .Bolje je 405 cm .kapija.

Na letvu totalno zaboravio... Kod mene je ona u gabaritima noseceg lima posto je zadnji kraj odlomljen. Svake ju godine idem skinuti jer samo smeta i uvijek zaboravim ;)

Zdravo, izvinjavam se sto menjam temu prethodnih postova, ali imam pitanje. Na Zmaju 132 mi se desava da mi curi hidro ulje na volanu gore gde je upravljacni uredjaj nekad ne mnogo a nekad lije kao ludo. Ima li tu nikakvih semeninga ili gumica skidao sam volan na centralnom srafu ali nista nisam mogao da smislim kako da zaustavim curenje, i tako za i 1 dan ode 0.5l ulja sigurno a lom na platformi vozaca. Ima li neko predlog?

Da li mi možete reći kako se kreću prednje felne za Zmaja 142. Imam u ponudi da kupim felne sa gumama, ali su gume ispucale sa strane, pa su vulkanizirane...

Važnije je da pogledaš koliko je falc gume izašao napolje u odnosu na felnu jer te gume najčešće tu stradaju.Ako već menjaš gume nađi komplet točkove sa 23,1-26 gumama od većih Zmajeva.Sa njima si miran.

Kako nemam prakse iz ove oblasti,sta mislite da li sa ovom gumom smem da krenem u sezoni ili da bar pokusam negde vulkanizirati ako je to uopste uspesno?

Kako nemam prakse iz ove oblasti,sta mislite da li sa ovom gumom smem da krenem u sezoni ili da bar pokusam negde vulkanizirati ako je to uopste uspesno?
Prvi prekop ili veca rupabi bila kobna za tu gumu...cak ni za rezervnu nije pouzdana.nama je cim smo primetili tako slicnu kvrgu isti dan pukla.

Kazu mi neki prijatelji kao ako obruc tj zica nije pokidana to vulanizer lepo usije nekim koncem pa onda zalije gumom i kao drzace 2-3 god.ali nesto nisam siguran u to,polovnu trazim ali dobra nema,izgleda da ce na kraju ipak morati nova.

Druze nisi se ti patio izgleda sa dizanjem kombajna,a i nedaj boze da pukne blizu nekog kanala kad si u transportu,tad svasta moze da se desi.

I ja sam i jos plus kisa lije a ona pukla na samoj cupriju kod nekog kanala.Tad sam video kako izgleda kad se kombajn okrene zbog pucanja gume.

Eh da mi je volja to da radim...jos na +45,nebi pitao ovde,gledao sam pre neki dan Clustor 46.000 i nesto,i na kraju uzecu novu i da me ne boli glava bar sa te strane.Mislis stvarno da se okrene zbog gume na bok?

Nazad
Vrh