ZMAJ kombajni

Servis volana radi Lifam.Zasto bi nosio kod sumnjivih privatnika ako radi proizvodjac.Ja se mislim da im posaljem moj od Z133 na pregled.

shale ja sam soju ,sunc radio sa kaisom na 550-600 obrtaja,lanac sam kupio tek u kukuruzu.Kristal to je dobra ideja,meni se mnogo vise svidja pogon na lanac,e sada nadam se da nema svojih losih strana...a zna li neko ko proizvodi te lancanike?da zovem njih a ne preprodavce...

A nisi radio suncokret na lanac? Što sam ja mislio da jesi, pojma nemam... Ove godine moramo probati sve kombinacije.

Evo servisa za hidrauliku.Za njih garantujem za druge neznam

Servis hidraulike i pneumatike VOLAN,selo Pocekovina opstina Trstenik
DRAGAN 063/815-77-77

Poslednja izmena od urednika:
Македонец сум.
Ме интересира која цена се движат комбајните Змај 135 бункер.
Заинтересиран сум за купување на комбајн постар од 1997 година, кој би бил доста сочуван, комбајн кој работел најмногу на жетва на житарици.
Комбајнот ми треба најмногу 80% за жетва на Ориз.

Македонец сум.
Ме интересира која цена се движат комбајните Змај 135 бункер.
Заинтересиран сум за купување на комбајн постар од 1997 година, кој би бил доста сочуван, комбајн кој работел најмногу на жетва на житарици.
Комбајнот ми треба најмногу 80% за жетва на Ориз.
od 7000-9000eu

Може да ми дадете некој српски сајт каде огласуваат земјоделски машини, да разгледувам.Можеби и некој договор би направил со некој.

Svašta sam već video,ali ovako nešto...priznajem još nisam.Rezervoar se popeo kod motora.:osmeh:

big_img0884-1390560252.jpg

Milina jedna,ko nije imao ZMAJ~a nemoze razumeti,veciti problemi sa prvim palenjem~jedino nezgodan sistem za sipanje goriva iz kante~visooko mnoogo.

Ili Zetora. Rezervoar na zemlji ispod kabine.Kod malog Zmaja je bolje. Kad imaš goriva u rezevoaru samo odvrneš vijke na pumpi i filterima i samo se napuni.

Stavljao je jedan u mom kraju na zmaja na filtere one jednosmjerne ventile i radilo je super, tako je kombajn prodan...

Drugi valjda nije znao gdje ima za kupiti tih stvari pa je dolje kod rezervoara stavio obican kuglicni ventil i kad ugasi kombajn, sidje dolje, zatvori gorivo i nema problema. Ujutro samo otvori ventil i BRM zmaj zagrmi ;)

NIKAD ne bi isao u krajnist pa dizati rezervoar gore... Da ga natocis moras se ustati dva sata ranije ujutro ;)

to na ovom kombajnu je radjeno 90ih a to je preradjivao clan raxx73 a sa sipanjem nemaju problema,jer imaju svoju pumpu...

@kris80,kod mene je jedan u selu 90-ih godina na univezalu stavio rezervar u kabinu iznad glave,kaze nema para za ac pumpu,svasta se narod doseti..............

Nazad
Vrh