ZMAJ kombajni

Iskreno ja bi pre uzeo 142 nego 143... Ovaj 143 je samo nakicen limovima i nista vise... A po meni dodje nekako slabije uradjen od 142 svi ti limovi se razdrndaju!!!! Cvrsce stoje limovi na 142...

- - - - - - - - - -

Pretece me sto se tice limarije... :osmeh: Sve landara i tandrce,bio jedan 143 u mom selu i vlasnik ga prosle godine prodao...

Po meni vredi 14000e i toliko sam mu i nudio, ali covek nece pa nece, pa ne mora, ima jos dobrih kombajna na prodaju....

143 ima jače osovine bubnja i odbojnog bitera.Varijator vetra,jači remen varijatora bubnja,trostruki remen za pogon odbojnog bitera...Ima i mana ali ja o tome ne bih.Bolje da ih napiše neki korisnik takvog kombajna.

Upravo sam se vratio iz Padine, gledao sam onaj prvi kombajn, ali nije to to. A on drugi, nisam ni isao da gledam zato sto ga ne da ispod 15000, ja mu dao 14000, mislim da toliko vredi takav kombajn....

Misliti i cvece brati nije jedno te isto. :osmeh: salu na stranu. :haha:

Rastajes se na 1000e a to ti je verovatno kod tebe da ovrses nekome 10ha pa neka je i 15ha u pitanju..... Kada malo bolje pogledas i razmislis ipak nije neka cifra u pitanju ako je zaista dobar, a i koliko sam razumeo, to nije samo zitna varijanta...

Da a sto mi je prevoz od Subotice 1000e, da ugradim secku i rotosecku jos 2000e. 17000e je ozbiljna cifra, pre bih za te pare uzeo New Hollanda 10 godina starijeg nego to.

15000 evra za sve tri varijante je realna cena ako je ispravan a ovaj dosta dobro izgleda, a limovi to jest te stranice i nema potrebe da budu od debljeg lima pošto bi te limove trebalo hidrulikom otvarati i dizati, nije to borbeno vozilo i ne tandrču limovi kao što kažete ako sve stoji na svom mestu.

Pa najverovatnije cu to uzeti, nego sve nesto cekam da uzmem nesto bolje za vece para. Pa kada se bude prodala ta 142-ojka ima da se slikam.:osmeh:

Zasto bih to uradio kada ima 142 u dobrom stanju za 8000e sa sve tri adaptacije, plus sto za suncokret ima ceo heder, ali bez kolica. Bukvalno kupim 2 x 142 sa sve tri adaptacije za jednu 143. A ucinak imaju isti 142 i 143....

Za 8000e sve tri adaptacije....? :haha: ili ti ne znas sta je i kako zaista izgleda "Dobro stanje" ili je za tebe "dobro stanje" samo da se kotrolja. Mislim budimo malo realni, pa komplet remontovan kukuruzni adapter sa tarupom cene 4000e +

Nedavno (pre 6meseci) je prodata jedna 142-ka za 19000e sve tri adaptacije kombajn utegnut kao pracka svake godine komplet rasklapan u najsitnija crevca i stavljani SVI novi lezajevi na svemu i sta god mu se ucini sumnjivo uvek je menjao bez razmisljanja. Godisnje je skidala preko 700kj+ soja kukuruz zito suncukret. Kada je objavio da se prodaje taj dan do podne je bio prodat, pobili su se ko ce ga kupiti. Sada je na to mesto dosao jedan strani kombajn.

Znam ja vrlo dobro kakvo je stanje taj kombajn, a i raspitao sam se kod jednog naseg clana foruma, ne bih da ga imenujem. Rekao mi je da tj kombajn skida godisnje 400kj, ne moze da bude krs ako toliko skida. i jedna stvar, ovaj nema tarup na adapteru, tako da vredi najvise 2500e.

Ala ste zapeli za te tarupe na adapterima kao da je to najbitnija stvar na kombajnu.Koji ces strani kombajn, 10 god stariji ,uzeti za te pare sa sve tri varijante i da je u takvom stanju?

Ako ti treba jedan dominator 100 javi se moj prijatelj prodaje ,kupio ganc novog NH. Ovaj je ušao samo u kukuruze ove godine I parkiran.

Ala ste zapeli za te tarupe na adapterima kao da je to najbitnija stvar na kombajnu.Koji ces strani kombajn, 10 god stariji ,uzeti za te pare sa sve tri varijante i da je u takvom stanju?
Kod mene nece ljudi bez rotosecke, a do pre dve godine su brali rukom. Ima stranih kombajna 85-86 god. ali za 17000-18000e ima, sa kukuruznim....

- - - - - - - - - -

Manjevicu kad vec nudis te 14000,dodji ja cu ti dam moju masinu za te pare sa kukuruzni adapter.:osmeh:
Neka, hvala.

Pozdrav za clana Manjevic,ja sam kombajn kupovao pola godine, cena ovakva onakva,sto rece kolega SaleCar dobar zmaj 142 nemoze da se uzme bez 15000 evra sa dva adaptera,iz iskustva pricam ne govorim onako bez veze,obisao sam sve do Banja Luke i ovamo na Srbijansku stranu sva sela do Rume, da napomenem da je to bilo prosle godine ,otprilike cene su bile od8000 do 15000 evra, kupim ja kombajn u susednom selu sa dva adaptera bez tarupa za 9500 evra i to sam uzeo kao povoljno,kada sam ga dotero kuci bio je zimski period nista nisam diro ,u prolece kada sam poceo da pripremam,TREBA LADJA , GUMA VELIKA JEDNA , DVIJE MALE,GENERALNA,TARUP ugradio clan JAN BRTKA,LEZAJEVA ,GUMICA,PREPAKIVANJE HEDERA ZA KUKURUZ,ZITNI HEDER LEZAJ NA PUZU OSOVINA ITD,izaslo tacno 14500 evra ,a kombajn bio u dosta solidnom stanju, nismo laici imamo kombajn 40 godina, zato Manjevic racunaj koliko god da platis kombajn dodaj na tu cifru jos bar trecinu cene kombajna ni jedan se ne kupuje i sjednes da vozis dobro gledaj sta kupujes i opet nista ne vidis....

Imali ste dobar kombajn kod mene to jest moj 142 sa sva tri hedera i roto seckom novim gumama i brdo stvari, otisao komsiji preko baste za 14000 zna clan jbrtka kakav je moj kombajn bio

Imali ste dobar kombajn kod mene to jest moj 142 sa sva tri hedera i roto seckom novim gumama i brdo stvari, otisao komsiji preko baste za 14000 zna clan jbrtka kakav je moj kombajn bio

Ma to ne mozes objasniti nekim ljudima sta znaci dobar kombajn, kada bih mogli da kupe kombajn za 1000e sa tri hedera i punim rezervoarom ED i to bi im bilo malo.
Neka realna cena im je bas tako od 14000-17000e sa tri adaptacije.

Za Bukurov kombajn je to bila realna cena. Ja tada nisam imao toliko para, a inace bih kupio bas taj. A ostali sto traze po 15000e u okolini Sapca, pa dajte molim Vas. Ti su remontovani kao beraci u Kovacici. I pre cu kupiti neki za 8000e, pa cu da ulozim u njega jos 6000, ako treba, ali cu imati kompletmo remontovan kombajn....

Nazad
Vrh