Pozdrav za clana Manjevic,ja sam kombajn kupovao pola godine, cena ovakva onakva,sto rece kolega SaleCar dobar zmaj 142 nemoze da se uzme bez 15000 evra sa dva adaptera,iz iskustva pricam ne govorim onako bez veze,obisao sam sve do Banja Luke i ovamo na Srbijansku stranu sva sela do Rume, da napomenem da je to bilo prosle godine ,otprilike cene su bile od8000 do 15000 evra, kupim ja kombajn u susednom selu sa dva adaptera bez tarupa za 9500 evra i to sam uzeo kao povoljno,kada sam ga dotero kuci bio je zimski period nista nisam diro ,u prolece kada sam poceo da pripremam,TREBA LADJA , GUMA VELIKA JEDNA , DVIJE MALE,GENERALNA,TARUP ugradio clan JAN BRTKA,LEZAJEVA ,GUMICA,PREPAKIVANJE HEDERA ZA KUKURUZ,ZITNI HEDER LEZAJ NA PUZU OSOVINA ITD,izaslo tacno 14500 evra ,a kombajn bio u dosta solidnom stanju, nismo laici imamo kombajn 40 godina, zato Manjevic racunaj koliko god da platis kombajn dodaj na tu cifru jos bar trecinu cene kombajna ni jedan se ne kupuje i sjednes da vozis dobro gledaj sta kupujes i opet nista ne vidis....