Ciro jedo cu uvjek rec s tim "zapadnim" kombajnima imam ga ja, problem postoji kod toga, ja imam problema s glavnom pogonskom osoovinom u debalansu je vjv je smotana remenica otresa mucim muku s tim, za zmaja opet djelova u svakom šljiviku sto sam i reko članu koji me kontaktirao na pp, ja kad bi uspio prodat svoj kombajn kanio bi se i ĐĐ i svega drugog samo bi iso na Z-141, Z 142, jeftiniji su dosta za odrzavanje a da ne pitam kolko su jednostavniji, na zmaju imas 4 remeena a svaki claasov kombajn je nabijen i zbijen i tu nema price, ja sam naletio na loš kombajn i to mi se obija o glavu ko da ja to ne znam, znam da mi je i osovina u debalansu ali pošto je nova 3000€ original, za te novce kupim neku kršinu od zmaja koja ce izgurat sezonu i nepada mi napamet kupit osovinu, problem je sto taj kombajn ne moze odradit kolko novaca moze pojest jednom kad krenes ulagat tome nikad kraja osjetio sam to i proklinjem dan kad sam merkatora kupio ako cu iskreno rec, odradi poso, al jedva, ovaj kolega uzeo zmaja pretreso ga za neku sicu godisnje skida po 150 jutara a ja stojim i čudim se, je claas bolji kombajn al su djelovi preskupi za kombajne koji su strai po 30 godina i ne isplati se ulagat u njih !