Komplet lanaca sa letvama 230 evra u Rumi na vašaru kod ovog baće: http://www.lanciagroline.co.rs/index.php/kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima fabrički prekidač sa gumenom membranom
[/URL] [/IMG]
pa popravi i kod mene je bila prsla guma pa sam isekao novu i sad radiZnam da ima fabricki ali to je kod mene odavno prestalo da radi pa reko ako ima neko bolje resenje da je neko uradio????
pa popravi i kod mene je bila prsla guma pa sam isekao novu i sad radi
Mozda se nisam lepo izrazio,zakacaljku da osiguram jer je stapovi od suncokreta otvaraju.Naspanujem ja da jedva pritisnem zakacaljku ali je stap opet gurne i otvori vraranca.Gumeni dihtung da vrata mogu lepo da se stisnu i zakače.
Gumeni dihtung da vrata mogu lepo da se stisnu i zakače.
Montoya ajd ti to slikaj da vidim to rešenje pa onda neću morati vezati žicom i trakomzavariš naspram zakačke dva prčeta flaha sa rupom kroz koje provučeš preko šaf 6mm i neće se više nikad otkačiti
Ja sam mislio 2 matice da zavarim levo i desno od zakacke i kroz njih neki osigurac da provucem ali mi se ovo sa flahom i srafom vise svidja.zavariš naspram zakačke dva prčeta flaha sa rupom kroz koje provučeš preko šaf 6mm i neće se više nikad otkačiti
nemam gde da slikam,na prošloj 142-ci je prethodni vlasnik to namestioMontoya ajd ti to slikaj da vidim to rešenje pa onda neću morati vezati žicom i trakom