Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i kod mene je ista situacija,hoce ponekad da izbaci iz prve,ali evo tako vec uradio dve sezone,kod mene,a sad planiram da otvorim da vidim o cemu se radi,verovatno ovo gore sto kolega rekao,inace ako ti se trese menjac da se nije razlokalo kuciste na kome se drzi menjac ovamo do motora,i meni je tu dobio luft pa sam ubacio male limice i zavario dok ne budem sredjivao menjac pa da sredim i toImam jedan problem na Zmaju 132. Hoce da izbacuje iz prve i tesko ulazi, i u rikverc tesko ubacuje, sa drugom brzinom je sve u redu. Da li neko moze da mi kaze sta je to? Jos jedna stvar, menjac se malo trese, proverio sam sve nosace i sve je dobro...
Da nisu zardjao prenos za ubacivanje.Imam jedan problem na Zmaju 132. Hoce da izbacuje iz prve i tesko ulazi, i u rikverc tesko ubacuje, sa drugom brzinom je sve u redu. Da li neko moze da mi kaze sta je to? Jos jedna stvar, menjac se malo trese, proverio sam sve nosace i sve je dobro...
Lezajevi u menjacu?Otišli ležajevi a verovatno pukla i mala osovinica.