Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila,šta sve tu ide?
Ja kad sam se raspitivao heder kompletan sa kolicima u nekom solidnom stanju nisam nigde našao ispod 1500 evra, a adaptacija mislim da nije više od 600 plafon 700 evra., mada verujem da može i za manje da se nađe...
shale, ajd postavi još koju sliku, samo djelova koji se ubacuju u kombajn za vršidbu suncokreta......gogi666, što ti je to taraba???? mislim na kombajnu.....
Obećao sam ti br. remena ali sam nešto pobrkao.Izgleda da nisam kupio taj remen pa ne znam broj.Jel zna neko tacnu dimenziju remena za pogon vitle na Zmajevom hederu za suncokret?Na mom starom se ne vide brojevi,koliko sam izmerio od prilike trebalo bi 2350x20(22) ili 2400x20(22).
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Nadam se da se clan Kiraj ne ljuti so sam uzeo njegovu sliku kao primer.
Kad vrsete suncokret sa z142 koliko reda terate 5 ili 6.
ovo sto sam ja zvao, svi kazu nema toga u prodajiTo nije španer za adapter nego je španer lanca grla, tj španuje lebdeću osovinu. Ruma vašar sigurno, a to bi trebao da ima svako ko se bavi prodajom delova za Zmaja. Ja ti mogu poslati bar jedno 2 - 3 kontakta gde ovo ima da se kupi, ali je sve u Sremu.