diesel d-60
Član
Disel ako ja dobro čujem malo ti lupa kosa to jest pogon.Ruča dobro zmaj i vari.
dobro cujes, to nije neki veliki problem to se jako lako resava..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Disel ako ja dobro čujem malo ti lupa kosa to jest pogon.Ruča dobro zmaj i vari.
Lezu ko guza na nosu.Pozz svima...moze li mi neko reci pasu li gume sa felnama sa Zmaja 161-ce na 142-ku ?
Pukla i meni leva u razoru sa punim kosom psenice, lepo iskustvo.samo da znas kakav je prizor kada eksplodira ova velika i kako se onda nakrivi kuku desilo mi se u vrsaju kukuruza a i kosta nova 90000 din samo spoljna
Hvala na brzim odgovorima...ove sezone u psenici mi 2 gume pukle ,na jednoj mi zice iznutra poispadale jer je kombajn upao u neki duboki vagas i guma je explodirala i u momentu spala sa felne, uprla u pogonske kaiseve i skoro zaustavila motor pocelo strasno da se dimi
..5 sati smo se mucili da dignemo kombajn jer je kombajn bio strasno nakrivljen na stranu a plus zemlja tvrda pa sam pajserom kopao...tako nam i prosao dan nismo ovrsili ni 3 kj
Inace ja pricam o Univerzalu ali to je isto mislim ...pitao sam za 142-ku jer vecina vas ima taj kombajn![]()
imam ja sad dal je 132 ili 133 nisam siguran,znam da je bukvalno novaJel ima neko uputstvo za upotrebu kombajn zmaj 133rm,puno bi mi znacilo?