zzivica
Član
sad sam se setio menjao sam poogonsku osovinu pa se ceo motor oslanjao na karter i to na rastucenu sataru mozda je napukao idem da vidim,inace karter je od aluminijuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kataloški broj 083,2602130 a na njemu piše 60x2130 La. Nazubljenikoja je oznaka tj. velicina remena bubnja za 143-u?
To nema nikakve logike u ovom njegovom slucaju i to tvrdim 100 %.'ajde i ja da ubacim svojih 5 para...
Da li se ulje u karteru oseti na naftu? Da li ste menjali ulje otkad je počeo problem ili ga samo dosipate? Ako se oseti na naftu, onda džaba dosipate ulje, nafta će ga "razrediti" pa će ulje lakše prolaziti između karika do komore za sagorevanje, a dalje: zna se.
To nema nikakve logike u ovom njegovom slucaju i to tvrdim 100 %.
Kad gorivo odlazi u karter prva sto se primeti je pad pritiska.
Tolika potrosnja zasigurno je prouzrokovana nekim curenjem ili su uljne karike izgubile svrhu na neki od mogucih nacina. Predpostavljam da nema turbine na tom motoru.
Sta hoces da kazes. Podsmevas se necemu ili nudis neko strucnije misljenje.koju to ulogu imaju uljne karike,ili svrhu,i zasto se zovu uljne..........
Ako na remenu pise
083.344.3750 Zmaj Zemun
koja je onda njegova dimenzija?