Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega ako je ovo bilo upucenno meni,kod mene je sve novo unutra kao i korpa ali ponovo mucim muke sa lamelama izgleda zbog opasnog kvaliteta istihkorpa tije losa ja sam imao taj problem prosle godine i isto menjao cetri pet lamele promeni korpu i resen problem.
jebiga zzivica nije dobro sigurno kod mene isti problem pred sezonu trosi ulje kada sam skino glavu ima anzeca u stublinama mnogo pa zato trosi ulje,ali ipak nista nemozes znati dok ne rasklopis motor..sta da radim juce sam uso ulje u motor do max a veceras kad sam pogledao nema ulja na meracu nemoze da ga dohvati.da nisu gumice ventila?
koliko ja ukapira kolega ovog iz radnej tih stelujuci sa tri pipka vise nema to je stari tip,sad samo prave lepeze,i tu sam i uzeo,zasrafio,centrirao lamelu ali dzaba jednostavno mislim da je samo kvalitet lamele u pitanju jel zaista sve sto je moglo unutra da se zamenio ja sam zamenio jer mi je popio zivaca i zivaca takoda tebi ako ti je korpa stelujuca onda verovatno nije dobro nastelovana pa ne hvata isto celom povrsinom .
Hoce los kvalitet da se iskrivi, a dobar pukne.Evo kako sam ja prošao zbog sitnih "luftova"....[/URL][/IMG]
Nije mi jasno kako može da se iskrivi cementirana osovina, pre će da pukne nego se iskrivi, ali sve je moguće.
Nema ti druge nego da tražiš na kojoj osovini ili na kom ležaju imaš minus (-) toleranciju.
Da ne curi negde,zadnji semering,kod pogona hidraulicne pumpe,prednji semering radilice,a hoce da srce ulje i kada mu se smanji dotok vazdha.ljudi danas smo pokosili 3 kj i kombajn 142 je potrosio 4l ulja.nema belog dima da trosi ulje a ulja nema.ako neko zna gde mi odlazi ulje jer motor je stvarno dobar ima snage pali kao mina kazi te mi ako je nekoo imao isti problem jer nemam para na bacanje da menjam ceo motor ako netreba.unapred zahvalan
Skini mu glavu pa ces videti sta mu je,druge ti nema.Ako kombajn nije mastan sa strane nigde semerinzi su dobri.Njemu da curka 1l ulja dnevno pa nebi se video kombajn od ulja i prasine.ljudi danas smo pokosili 3 kj i kombajn 142 je potrosio 4l ulja.nema belog dima da trosi ulje a ulja nema.ako neko zna gde mi odlazi ulje jer motor je stvarno dobar ima snage pali kao mina kazi te mi ako je nekoo imao isti problem jer nemam para na bacanje da menjam ceo motor ako netreba.unapred zahvalan.posto sam automehanicar gledam ipod motora i oko njega sve suvo nigde nebaca ni na izduvnu granu,nema belog dima ako su klipovi i karike a ulja nema kao da jednostavno nema.jel tako