xpert
Član
Ni moj nepada,kada je ugasen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije pravilno po meni .Jedino na 780 možda može.Kod mene oduvek se moze spustiti heder bilo da motor radi ili ne.
Koliko je sirok bubanj na
univerzalu, danas sam video
jednog kosa mu je uza od 142
ako je bubanj isti(kao na 142) on ispada mocniji.
Nije mocniji ... imaju iste sirinje bubnja ali kod univerzala je kraci nastavak gornjeg sita i mislim da su malo kraci slamotresi pa ne moze bas brzo da se tera u radu kao 141-142..ali mnogi pricaju da kad se radi kukuruz 141-142 ne moze univerzalu ni prasinu da stigneKoliko je sirok bubanj na
univerzalu, danas sam video
jednog kosa mu je uza od 142
ako je bubanj isti(kao na 142) on ispada mocniji.
Nisam znao da mu je i sabirna kraca ...ee moj univerzal sve mu je katkoŠirina bubnja mu je ista kao na 142 i samo je privid da je univerzal moćniji sa užim hederom.
Sabirna je kraća, sita su takođe kraća, slamotresi mislim da su kraći ali nisam 100% siguran, tako da univerzal ne može da "preradi" zrno preko sita po jedinici vremena u odnosu na 142
Nisam znao da mu je i sabirna kraca ...ee moj univerzal sve mu je katko
Bas takoArkadije,
Možda jeste kratak al je vredan ko crv
Jesi li siguran da su mu sabirna i sita kraća nego na 142 ?Širina bubnja mu je ista kao na 142 i samo je privid da je univerzal moćniji sa užim hederom.
Sabirna je kraća, sita su takođe kraća, slamotresi mislim da su kraći ali nisam 100% siguran, tako da univerzal ne može da "preradi" zrno preko sita po jedinici vremena u odnosu na 142
Da. Na tim strijim tipoma zmaja može ,i to ima svojih prednosti kada se ulazi u otkos ,recimo na 780 ,samo pipneš ručicu i on pade u treptaju oka .Kod ovih novijih modela kao 132 ima ona kocka ispod razvodnika hedera pa mora postojati odredjeni pritisak da bi se otvorio i bio u funkciji.Kod njega spušta lagano i to je nekad iritirajuće dok se nenaviknete ,ali verovatnu štiti gumice creva i pumpu od udara.