Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj da ti nije istrunuo zatvarac elevatora zrna,sa donje strane!Drustvo ima li neko resenja za moj problem izvadio gornje sito i nema nikakve gume... Sta dalje moze da bude????
PKB funkcija bureta je da se operes na njivi ako ti zatreba,mada mi u Sakule kako cesto vode imamo dobro dodje bure i kuci kad se vratis sa zetve!!Masina je Zmaj ,sve pohvale svaka cast . Koja je funkcija ovog bureta jel voda za pranje ruku ili ima mozda kompresor ?
To burence za vodu je izuzetno korisna stvar za kombajnera. Jedino sto bi ga ja ofarbao u belo da se manje zagreva na suncu.
Zar nije mogao heder da spusti ?...ako ne bi zaustavio kombajn sigurno bi ga to usporioJuce moj komsija sa Zmaj Danijom 4500 isao blagom uzbrdicom i u sred uzbrdice kombajn mu se ugasi i po njegovim recima ta njegova Danija je tad MRTVa ili ti niti koci niti moze da smota volan niti bilo sta... I polako kombajn krene unazad i on nije mogao nista da preduzme nego je na kraju iskocio iz kombajna i gledao kako ona juri niz put,ali na putu ima kameni most kombajn se sjuri preko mosta sa zadnjim tockovima ali se prednji zaustave u kamen pored mosta (zakacili se).... Tako je tu stojao dok ja nisam naisao svojim kombajnom i video sta se desilo.... Osigurali smo kombajn koliko toliko (mozete misliti koliko je sigurno bilo) ja se popeo gore kod motora i poceo da ispumpavam vazduh iz sistema dok ga ovaj palio i kad upali punom snagom napred i sam je izasao!!!! Sva sreca pa niko nije u tom trenutku naisao putem kad je kombajn jurio niz nagib... Nije bila velika nizbrdica ali dovoljna da preskoce zadnji tockovi kamenu ogradu od mosta... Jos jednom sva sreca pa niko nije povredjen...
ja sam tako radio,pa sam jedva zaustavio krvarenje iz nosa.Znaci uvek nesto covek cacka zaprasi se i operes se ko covek da te nejede prasincina sa znojom u kombinaciji.
Juce moj komsija sa Zmaj Danijom 4500 isao blagom uzbrdicom i u sred uzbrdice kombajn mu se ugasi i po njegovim recima ta njegova Danija je tad MRTVa ili ti niti koci niti moze da smota volan niti bilo sta... I polako kombajn krene unazad i on nije mogao nista da preduzme nego je na kraju iskocio iz kombajna i gledao kako ona juri niz put,ali na putu ima kameni most kombajn se sjuri preko mosta sa zadnjim tockovima ali se prednji zaustave u kamen pored mosta (zakacili se).... Tako je tu stojao dok ja nisam naisao svojim kombajnom i video sta se desilo.... Osigurali smo kombajn koliko toliko (mozete misliti koliko je sigurno bilo) ja se popeo gore kod motora i poceo da ispumpavam vazduh iz sistema dok ga ovaj palio i kad upali punom snagom napred i sam je izasao!!!! Sva sreca pa niko nije u tom trenutku naisao putem kad je kombajn jurio niz nagib... Nije bila velika nizbrdica ali dovoljna da preskoce zadnji tockovi kamenu ogradu od mosta... Jos jednom sva sreca pa niko nije povredjen...
Kod mene oduvek se moze spustiti heder bilo da motor radi ili ne.Na ugašenom kombajnu heder ne može da se spusti.