kanalas robert
Član
Hvala svima za savete i informacije,videcu jos dal mogu naci kukuruzni heder sa opremom(korpa) pa cu najverovatnije kupiti 162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako kupiš 162 javi se da trgujemo za par kajiševa starog kvaliteta - ostalo mi posle mog kombajna .Hvala svima za savete i informacije,videcu jos dal mogu naci kukuruzni heder sa opremom(korpa) pa cu najverovatnije kupiti 162
Dobro vazi videcemo kako ce kupovina ispastiAko kupiš 162 javi se da trgujemo za par kajiševa starog kvaliteta - ostalo mi posle mog kombajna .
Da 162-ke ima 1 na 5 142-ke.samo jedno poredjenje 16tice i 14tice
primer
osovina bubnja sto se tice loma u proseku bar 5 polomljenih na 14tici prema 1 na 16tici
ovo sam saznao u prodavnici iz prve ruke
A misliš da sam ja pričao u prazno.I održavao i vozio i jedan i drugi,i treći i četvrti.141,142,143,161,162,170,190.jedno vise iskustvo nije na odmet da se izvuku pouke dok se ne proba i jedno i drugo pod istim uslovima nemoze se davati sud
ja iznosim svoje misljenje iz svog iskustva
Kolega, po ovome kako ste postavili pitanje dolazim do zakljucka da vi dosad niste posedovali kombajn . Mozda i gresim. Ako ovom kupovinom treba da pravite prve korake , onda vam je 142-ka bolja varijanta.Kolege treba mi savet u vezi 161 zmaja hteo bi da uzmem ove sezone pa nek mi napisite sta su joj mane dal je tolko los kombajn kolko je jeftiniji naspram 142 ke.Svaki komentar mi dobro dodje
Da ovaj ce mi biti prvi kombajn sto se odrzavanja tice to nece biti velik problem posto sa kolegom bi to uradili.142 su preskupi narocito sa kukuruznom varijantom zato bi uzeo 161-162 imam svega jedno 60 kj da vrsim a vremena jako malo imam tako da mi treba kombajn sa vecim ucinkom sto krace da mi traje zetva inace hvala svima na savete i paznjeKolega, po ovome kako ste postavili pitanje dolazim do zakljucka da vi dosad niste posedovali kombajn . Mozda i gresim. Ako ovom kupovinom treba da pravite prve korake , onda vam je 142-ka bolja varijanta.