Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta to znaci ? Da moze da se otrgne u voznji pa krene da fata zemske po selu ?@ spasoje Taj je 161,i ima godina ko ja.
U mom kraju ima svega 2-3 Zmaja 162 i ne mnogo vise 142 i pre nedelju dana sam gledao kod prijatelja koji je doterao sebi jednu 162-ku kombajn je ogroman!! I onako kako sam ja povrsno gledao ne izgleda lose a ni mnogo komplikovaniji od 142,ima vise remenja ali nije to problem,kombajn nije truo nije lomljen heder mu je skracen i sad sa tim hederom uziva taj kombajn,planira da mu stavi secku i za te pare nije mogao bolje da pazari ja garantujem...
moj 162 je skracen na 3,60 i 4 reda geringhof za kukuruz ,secka ............
po meni taj kombajn je i trebao da ima taj heder u odnosu na dob i od kada sam ga skratio sada imam veci ucinak jer mnoooooogo brze ide cak brze od nekih stranih sa istim hederom i dobom
50 cm su duži.Merili smo kod mene i kod drugara na 143.
A i cepaju se sami slamotresi zbog tih 50 cm pa ako se na vreme nereaguje tj.nezavari se dolazi do krivljenja i pucanja.Tih 50cm nemaju baš nikakvog efekta-potpuni promašaj inženjera iz fabrikeNeko ih jednostavno skrati da im dužina bude kao na Z 142 jer su predugački pa zadnja osovina slamotresa dosta trpi time i puca kao led.
Neko ih jednostavno skrati da im dužina bude kao na Z 142 jer su predugački pa zadnja osovina slamotresa dosta trpi time i puca kao led.
I jedan i drugi "jašu" cetiri reda kukuruza na 70 cm tako da ti to dođu spoljne mere točkova malo manje od 3,5 m da kažemo 3,4m.Što se visine tiče fabrički ne bi trebali da pređu 4m osim ako im vazdušni filteri nisu budženi i izdignuti pa prelaze tu meru.Znam da se o oveme pisalo u temi al ne mogu da nadjem gde tacno,i ne bih da pretrazim 384 stranica sve redom... Mozete li mi reci koja je tacna visina i sirina (bez hedera/adaptera) za Zmaj 141/2 i 171? Zahvaljujem se unapred!