Ne znam kako to jer kod mene 780 radi kao mecava. 10 godina je lezao ukopan i nakon toga i dalje radi bez ulozenog dinara.Ne prosipa ni zrna. Toliko zahvalan kombajn i skromih zahteva da mi je bilo zao da prodam. Nikakav ozbiljan kvar niusam imao, a i ono sto se desi otklonis uz pomoc zice za 5 minuta. Koliko cujem cak moze i da se ubrza malo... brzina mu je uz kocnice jedina mana. Deda je svojevremeno sa njim 50ha vrsio i evo sad ga kombajn poslao u penziju . 130 zmajevi jesu malo bolji ali ovaj mi deluje tako jednostavan da je milina. Ove godine ga farbam pa kad bude kacim fotke.
Zanima me jel bitna razlika sto 780 ima 4 slamotresa a 133 ima 3 koliko se secam?
Svi mali zmajevi imaju 4 slamotresa...
Neznam za tvoj 780 ali kod mene u selu su toliki krsevi da to nije normalno... Kazem van najvise 1h na dan moze se sa njim uraditi.. Jos ako je malo dalja njiva desi se i usput da se pokvare... Cenim ga ja kao kombajn ali ga je vreme ipak pregazilo,cak i ove 13x polako vreme sustize... Jedan 780 se i upalio kod mene us elu jer ti kombajni uglavom garazu nemaju a vodu su videli samo kad pada kisa i kad se topi sneg.. Hladnjaci toliko zakrpljeni da se i sam cudim kako vise mogu da rade sa njima.. A za nov lezaj ili nov deo oni ni ne sanjaju jer neznaju sta je to...