ZMAJ kombajni

A još kraće i bezbolnije kad nemaš kombajn u dvorištu uopšte i platiš nekom da ti ovrše.Jedino taj dan će te malo boleti ako budeš plaćao,ali nije ništa strašno proćiće te.:osmeh:

Poslednja izmena:
A još kraće i bezbolnije kad nemaš kombajn u dvorištu uopšte i platiš nekom da ti ovrše.Jedino taj dan će te malo boleti ako budeš plaćao,ali nije ništa strašno proćiće te.:osmeh:

Da sve je to lepo, nemas briga, platis pa si miran. Samo sto bi bio kraci za par hiljada evra u djepu.
Neka hvala ne bi ja vise hteo bez kombajna!

Ni ja vise nikad bez kombajna.. Da cekam zadnjem da mi ovrse i to ne kako treba.. I plus platis dobro..

ja sam hteo da kupim 162 i nasao sam dobru sa svim adapterima za 6500 evra bio je ko nov,ocuvan i bas sam se zagrejao ali koga god da sam pitao svi su mi rekli bezi od tog imaju problema onda bar kod mene blizu za te kombajne nemaju delove onda sam kupio 142 i prezadovoljan sam

Svaka čast aron pametan potez.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Kod nas možeš da biraš koje boje hoćeš sutra da ti skida kombajn.Otimačina za uslugama s kombajnom,jako puno kombajna ima.A cena usluge žetve je smešna sa poređenjem sa okolnim mestima.:sta:

Kod mene ima delova kolko god hocu mala privreda napravi ako nema za cas.Ako bi sad trazio 142 ispod 8000 evra dobrog ne mogu naci,to je puno za 142 u bilo kakvom je stanju zato sam se odlucio za 161 ili 162.Ako svake godine odrzavam mene ce da sluzi par godina sigurno a posle nek ide u otpad.

ja sam hteo da kupim 162 i nasao sam dobru sa svim adapterima za 6500 evra bio je ko nov,ocuvan i bas sam se zagrejao ali koga god da sam pitao svi su mi rekli bezi od tog imaju problema onda bar kod mene blizu za te kombajne nemaju delove onda sam kupio 142 i prezadovoljan sam
ista slučaj je i samnom bio...svi pričaju beži od toga a ja se baš zagrejao,na kraju odem u Platičevo kod jednog što ima 142 i 161 i pitam čoveka za savet,
pita on jesam li imao kakav kombajn - nisam - onda kupi 142...
takođe mi je rekao da kad 16x zaguši npr. u soji to ti je da se ubiješ...kao i da u pšenici je malo brži,koliko mu više heder hvata,ništa više

Svaka čast aron pametan potez.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Kod nas možeš da biraš koje boje hoćeš sutra da ti skida kombajn.Otimačina za uslugama s kombajnom,jako puno kombajna ima.A cena usluge žetve je smešna sa poređenjem sa okolnim mestima.:sta:

Kod nas cena vrsaja je od 110-120 evra po jednom hektaru.. Ima nekoliko koji rade za manje mozda ali su vise u kvaru i vise ostave po njivi nego sto iskipaju u prikolicu.. I kod mene u selu ima 30 kombajna ali nema toliko usluga.. Skoro svaka kuca ima kombajn ili nekog prijatelja koji to ovrsi za dzabe ili neka kompenzacija.. Pre 5 god je bila druga prica.. Ja sam zato i kupio jos jedan kombajn zbog usluga ali usluga sve manje... :ppozdrav:

Za 161 prica negativno samo ko ga nije posedovao. Odnos cene u odnosu na 141 ja komentarisem samo tako da je malo komplikovaniji ali ucinak mnogo veci.Mene su ljudi zvali da im vrsim zakorovljeno a imali su kombajn(konkretno mislim na 141).Necu da se hvalim ali ja sam skoro sve uspesno zavrsavao.Ko ima strpljenja taj ce ga kupiti

zmaj 142 je kao da imas golfa 2 delova na svakom cosku a da ga opravi kod god hoce i uvek ima cenu ja nisam znao nista o kombajnu znao sam kolko mi je tata pricao on je imao zmaj 132 bez kabine i jos imao presu za njim pa ga je bio sit za sva vremena razboleo se od prasine dobijo alergiju na sve zivo i prodao ga al je onda on zaradio para i para a sad smo kupili da ne bi placali usluge sredili ga za sebe.Ja samo neznam zasto zmaj nije napravio samo vecu 142 veci ulaz jedan slamotres vise 4 reda kukuruz i 4,20zito a pogoni da ostanu isti kao sto su reseni na 142 i to bi bio ekstra kombajn samo valda to nije nikog interesovalo zasto mora biti jednostavno kad moze biti komplikovono

U mom kraju ima svega 2-3 Zmaja 162 i ne mnogo vise 142 i pre nedelju dana sam gledao kod prijatelja koji je doterao sebi jednu 162-ku kombajn je ogroman!! I onako kako sam ja povrsno gledao ne izgleda lose a ni mnogo komplikovaniji od 142,ima vise remenja ali nije to problem,kombajn nije truo nije lomljen heder mu je skracen i sad sa tim hederom uziva taj kombajn,planira da mu stavi secku i za te pare nije mogao bolje da pazari ja garantujem... U mom selu isto ima dva Zmaja 142 koji su kupljeni za male pare pa samo stoje po ataru,i na kraju plate usluge (vlasnici slabo mare za odrzavanje).. Mog druga po njegovim recima 162 ga je izasla 3000 evra stoga da su mu je doterali do kuce... Nekoliko stranica unazad sam se i ja raspitivao za 162 jer sam imao ponudu da prodam moj 132 i za iste pare kupim 162 sa 3 adaptera.. Ali sam na kraju odustao jer nisam sad bas pri ::novac:: za eksperimentisanje.. Jedna mana na tim 162 jer ja jos jednog nisam video u garazi svi stoje napolje i normalno da su istruleli dosta.. Za sad ostajem sa Claas-om Merkatorom i sa Zmajem 132 a za kasnije cu da vidim... Mozda i u moje dvoriste dodje jedan veci kombajn koji ce da zameni oba naravno sa kukuruznim adapterom.. :ppozdrav: Imam jos fore da razmislim koj kombajn ce da zauzme njihovo mesto... :bravo:

Posoli malo Ciro!

Pretera ga i ti sad.
Da tvoju 132 ku sa nadogradjenim bunkerom prodas i za iste pare kupis162 sa sva tri adaptera.

Nemoj se ljutiti, ali to su nebuloze. :ppozdrav:

Nisam mislio za iste pare ali sa malom doplatom.. Ja sam za moju 132 dobio 5500 evra sutra da je prodam mogu za te pare.. A u oglasima je bio Zmaj 162 za koliko se secam 6000 evra sa adapterom za zito (dodacima za suncokret) i kukuruzni.. Pa vi ste me savetovali da heder za kukuruz vredi bar 2000 evra ali ja ipak nisam smeo da ga uzmem... :ppozdrav: Nemam zasto da se ljutim jer sam pogresio... :ppozdrav:

Pa sto bi lagao nemam ja nista od toga... Ipak nisam smeo da uradim tako nesto i ako mogu da prodam moj 132 kad god hocu jer su vise njih iz sela zainteresovani.. Ali bolje da se strpim i da uzmem ipak nesto malo novije... Jer sve ove 162-ke koje se prodaju za 3000 su drzane napolje i skoro sve trule...

Slabo poznajem njih.U oglasu piše 162 a posle u tekstu piše 161 .Neki je krš izgleda.

Nazad
Vrh