ZMAJ kombajni

A sto se gadjamo sa brzinama!
Samo to mi jako malo, moj ide prvom 30km/h u drugu nesmem ni da probam!
Smesno al ajd!

Zavisi brzina od varijatora koliko istera klip od stanja kajseva od turaze motora od stanja remenice na menjacu i varijatorske remenice itd sve to utice ,brza je 143 ali neznam tacno koliko moze da ide mi smo imali 4 sve cetiri su iski razlicito ja sam cacko sve i svasta malo sam dobio na brzini.

recite na koga mislite jer ako sam ja u pitanju ja stojim iza svojih reci a ko meni neveruje bice snimak ove sezone obecavam
ako sam pogresno shvatio sory:ppozdrav::ppozdrav:

Poslednja izmena:
Nije djudja za tebe nego mi doslo da ugradim mlazni motor na zmaja od ovih prica pa da obletim malo oko vojvodine!!!!!

Manite se brzine po putu molim vas, nema vajde od toga!!!

- - - - - - - - - -

Posto prodajem moj 6redni adapter od 171, dosao covek koji ima z162 i razmislja da uzme!!!!
mozda sam ja lud ali nece li mu biti tesko i puno??

Posto prodajem moj 6redni adapter od 171, dosao covek koji ima z162 i razmislja da uzme!!!!
mozda sam ja lud ali nece li mu biti tesko i puno??[/QUOTE] Nece jer ja sa 161 teram sestoredni adapter i radi bez ikakvih problema,dok komsija sa njegovom 161 i cetvorednom adapterom ima problem zbog sirine kombajna i ako krene desnom stranom gazi red pa stalno mora da ide levom i da mu cula bude nad nepokosenim kukuruzom i nemoze da kipa u pokretu!

Nazad
Vrh