dragan dmb
Član
ima li neko ventilator hladnjaka za zmaj 162 sa 8 peraja
hvala unapred
hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može biti da mu je rezervni a namenski se to tako stavlja kada je kišna godina pa ako dođe do propadanja i zapadanja u njivi ili lenijama da se lakše izađe u rikvercu-ja sam to obično radio kod žetve kukuruza,nekad i soje ali tad su jeseni bile vlažnije nego sadaA sto okrecu prednje gume kontra na kombajnima,npr ova 142 iz oglasa?
Kod mene u selu ima jedan Zmaj 780 sa orginal bunkerom i kvacilom,ceni ga covek 1000 evra.. Kombajn je dobar svake godine radi sa njim sad kupio drugi pa mu ovaj netreba..
Kod mene u selu ima nekoliko 780 i to je haos svake godine neko im zavrsi vrsaj... Mada moram priznati dobro je sto idalje idu jer vlasnici ne vode razuna o njima ni naj manje.... Sem ovog sto ima Zmaj 780 spacijal,on je radio solidno ali sad je u penziji i on... U mom komsiluku ima jedan 780 i taj sa njim ako ovrsi 1 hektar dnevno,posle krece varenje do mraka pa tek sutra na njivu jos 1h i sve tako.. Kocnice uglavnom nemaju ni jedan bar ja nisam video 780 da mu ispravne kocnice,luft u volanu koliko hoces,a kad hoces u rikverc skoce pola metra u visi kad krenes nazad.. (to nije bio slucaj kod ovog sa kvacilom) I uglavno imaju problema sa temperaturom.. Ja ih ne volim dama je 132 jako slican ali bar ima kvacilo...