Nisam imo u vlasnistvu ,mada sam imo prilike ortacki da uzmem 142 povoljno ali visa sila.To sto ti pricas olaksava rukovaocu da lulu sklopis iz kabine i te navedene stvari sto pricas zaboravio si i cigancicu tj reduktor to su neke stvari ,ali s obzirom da je duza da ima ojacane privodne lance a usta su ista i heder je jos manji za 20 cm plus produzeni sto nego na 142 ,nema sanse da proguta to sto je u stanju 142 a to je sustina svega da postigne da izvrsava a da se nevuces ko slina probo sam sve moguce varijante znam kako se ponasa 2 a kako trojka po meni glas za 2 . Koliko si prljave parcele kosio sa 2 koliko sa trojkom koliko si brzo iso sa 3 koliko sa dvojkom itd U sustini to su skoro potpuno isti ,u pitanju su nijanse. A za lezajeve tice da vidim ko ce da ih skine za 5 minuta.Ali newredi da se raspravljamo nisam ja merodavan posto nisu korektno odrzavani ni 2 ni 3 a trpeli su torturu terani so bukvalno ko tudji tj od jutra do mraka bez seljenja parcele su velike u komadu drugo je kad ga ti odmoris kad se selis sa parcele na parcele znaci mu i taj predah . Necu vise da raspravljam o tome to je neko misljenje ,samo mi reci sledece jel bolji 539 2008 god ili 90,jel bolja rakovica 90 ili 2009 to ti je u sustini to .