adamov zoran
Član
pa heder od 420m nemoj terati pun pa dobijes isto manje mase gde je trava a gde je slabije zito teraj pun i to je to pravis da kombaju bude lako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si ti vozi konje koje su svi jahali,mi dalje nemamo mnogo sto sta da pricamo. Demontaza lezaja doba i bitera,odvrtanje 4 srafa 8mm,skidanje poklopca kucista. Odrvtanje centralne hilzne,kucnes je malo nazad i lezaj slobodan,i tako se rukom svlaci komplet sa osovine. Odvrtanje 4 srafa 10mm skidanje kucista lezaja i problem resen.
P.S 142 ili 143 isto sranje isti radni ucinak...ako vozis normalno i polako svaki ce raditi manje vise dobro.
Zarkovmali,ko je spomenu da je 143 najbolji?? O 171 ne mogu reci nista jer niti sam ga uzivo video niti znam kako radi. Cuo sam samo reci hvale.I nema potrebe da se ti i Matic sprdate sa necijim postovima.
To bi mogao da bude problem na ventilu prioriteta (odliva ulje prema razvodniku) odnosno razdelni volan hidraulike hedera i volana nalazi se ispod kabine skini ga rastavi i probaj ga ispolirati .pozdrav drugari,desavalo mi se u vrsidbi da mi se masa na uvlacnom grlu ponovo sa gornje strane lanca vraca u heder a neide u bubanj,sine na bubnju su odlicne,transportni lanac je nov kao i 90posto delova na kombajnu stavljeno je prd pocetak sezone,zasto mi se to desavalo......A pojavio mi se jos jedan problem na hidraulici nemogu da okrecem volan dok nepomeram neku od rucica hedera.kombajn je zmaj 161.
Ne znam zbog čega misliš da je muka raditi sa zmajem?Nego zanemarimo mi sve nesuglasice i razlicita misljenja,svako je iskusio nesto drugacije,sta je tu je ko ima zmajeve zna sta je muka.
Ne znam zbog čega misliš da je muka raditi sa zmajem?
zbog udobnosti,kapaciteta ili kvarova?
Meni najviše smeta kapacitet,al šta je tu je,za te novce tog gabarita ne možeš ni kupiti bolji kombajn...
Udobnost....slična priča
Kvarovi,tu dosta zavisi od gazde,ko ga pripremi pred sezonu kako treba i zmaj radi kako treba