danger
Član
Ran komerc je imao 2 sa Cummins motorima i 2 sa IMR motorima.
a jel su imali sivu ili zutu straftu......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ran komerc je imao 2 sa Cummins motorima i 2 sa IMR motorima.
Ja sam video samo sa zutim ,ma dobri su i imr ovi motori nego ovi su nasi stajali dugo na placu ,a culi smo da su negde bili utovareni na brod da su vraceni zbog nekih nedostataka a verovatno nisu bili dobro zasticeni od soli ,i to je verovatno zeznulo karike to smo mi zakljucili e sad za 143 znam x nedostataka osim motora ajde da je samo motor to je resivo ali gde su druge stvari koje su tesko resive. Evo da navedem par stvari ,problem sa nosacima spirale za kipovanje,problem sa varijatorom broja obrtaja bubnja stalno padaju popusta klip slab je za toliki otpor trebali su drugacije to da rese zato nema propusnu moc kad se optereti npr u soji jaca slama i malo divljeg suncokreta nema sanse da proguta ,varijator voznje nijedan nije dobro balansiran jos kao novi su tresli kao blesavi i to prouzrokuje kidanje nosaca menjaca i dalje pucanje sasije i kad jednom krene do k jedno pored drugog samo puca ,losi orbitroli jednostavno nemoze se resiti curenje,los kvalite svih mogucih materijala jednostavno da neduzim vise ,osovinice za kipovanje najveca glupost u zivotu otcvika je ko od sale kod navoja ,pa ona mala spiralica iza sedista za neovrsenu onaj lim je mnogo blizu nje i tu je bilo problema oko nje dosta,pa smo se namenjali svih mogucih osovina od vetra x puta sto stvarno neznam koje tu opterecenje ima strasno pa neovrsena,pa ovrsena a najveci problem sto nepostoji nacin zadihtovati kabinu,a u njoj pakao itd zabolese me prsti od kucanja vise ahahahhha