Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pricas bez veze,za nadogradnju bunkera ti ne treba duzi elevator.
143 nema dublji bunker nego viši, i nije problem nadogradnja ako su zvrcaljka i lanac dobri, a ako su loši onda se zvrcaljka pali, a i ako nabija u bunker, mora brzina kretanja mora da se smanji...
Napravi ga sam ,u ovoj temi imaš slike ,kako smo mi to uradili.ja sam sa lancom dobio 300 obrtaja i perfektno radi suncikret i kukuruz,jel ima negde da se kupi nadogradnja bunkera za zmaja 142?broj tel.
Nije produžavan aucug a nije ništa zagušivalo iako smo ga punili do kraja.Kralju hvala,jel si produzio aucug tj elevator,jel ti nekad zagusio elevator bunkera kad je bio pun?
Pripazi malo na recnik,a to sto tvrdis za prevod nisi u pravu.za neobrazovane seljake Kiraj na madjarskom a na nasem kralj no vazno da sam razjasnio sa vama sve nejasnoce sam svoj majstor je danas zlatno pravilo,
za neobrazovane seljake Kiraj na madjarskom a na nasem kralj no vazno da sam razjasnio sa vama sve nejasnoce sam svoj majstor je danas zlatno pravilo,