jan
Član
podesava se isto ko za psenicu,ako ima loma smanjujes obrtaje bubnja,ili popustas korpu.Jel neko vrsio sirak za zrno sa zmajem,da li zna neko neka podesavanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
podesava se isto ko za psenicu,ako ima loma smanjujes obrtaje bubnja,ili popustas korpu.Jel neko vrsio sirak za zrno sa zmajem,da li zna neko neka podesavanja
Bilo je godina kada smo u Beceju radili sirov kukuruz(vlaga preko 32%) Pik je to otkupljivao,tada smo obavezno morali stavljati kandze jer su lopatice brzo otisle u pm.Od tada nam ostala navika da za kukuruz menjamo lopatice i postavljamo kandze na biter.ja sam postavio dve lopatice i dve kandze i ne skidam vise nista tu...tako teram psenicu,soju i kukuruz...probaj,nema razlike,evo druga godina tako ide.
Pitaj ovde ,čovek pravi nove uređaje.Pozdrav drustvo, da li mozda neko ima na prodaju ovu remenicu sa zupcanikom koja pogoni vitlo za suncokret (oznaceno je na slici mesto gde se ona postavlja)?
moze ja radim stalno..Zdravo ljudi, jel zna neko da li moze suncokret da se radi sa blindama i univerzalnom korpom za zmaj 143?? hvala unapred