Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
verovatno imaš lufta po bolcnama to se da srediti samo polakoMalo sam je skratio za koji navoj i probano po ravnoj njivi , sad je prva ok, ali oce rikverc da za......va pomalo, u svakom slucaju terace se tako dok se ne zavrsi suncokret.
sa generalnom ili bez?Koliko je potrebno para da bi se uradio kompletan remont na kombajnu Zmaj 133 ?
Svaka cast,fino odradjeno. Moze od Zmaja ozbiljna masina da se namesti.Sve ukupno monitor, razdelnik slika, dve kamere,kablovi oko 230€.Može da se stavi i jedna kamera tada nema potrebe za razdelnikom i dosta je manje para ali opet sa razdelnikom imaš dodatne funkcije i do 8 kamera da prikačiš do silnih podešavanja i zumiranja slika.Ja sam prezadovoljan sa radom,prašina nesmeta slika je uvek čista i u mraku.Veruj mi nijedan evro mi niže žao a koristitiću ga i za drugu namenu a o tome će biti slika kad dođe vreme.
Sto da nije? Mozes i u Ficu da ih stavis ako hoces.Za zmaja klima i Tv nisu. To moze u nekim stranim kombajnima a u zmaju treba da imas samo dobro uvo da slusas samo kad ce nesto da pukne da zakrci ili crkne. Gde si kupio te kamere i taj tv?