KishRobert
Prijatelj Foruma
Obrtaje doba sto manje........a probajte da odnesete jednu kolicinu u drugu zadrugu,nekada i to upali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre par godina i ja sam imao taj problem i morao sam menjati zupcanik prve brzine.Pasce detaljnija provera, samo da se zavrsi suncokret, ne bih da prezri, ovo su nenormalno topli dani.
Jutros mazalice na bolcnama obradovao sa mascu, nisu se dugo videli .
Hvala svima na savetima.
Ulaz korpe otvori maksimamlno izlaz takodje. Obrtaje spusti na minimum tj 19/52 lančanicima. Kaiš pardon remen-zaboravi. Sita ne znam tačno na koliko tj kako se podešavaju ali znam da ne možeš raditi sa sitima za kukuruz nego ubaci sito za žito.Ljudi pomagajte. Kako štelujete 142 u suncokretu? Koliki ulaz i izlaz na bubnju, na koliko obrtaja, kako sita i koliko zatvarate vetar? Imam štrašno mnogo primesa, nikako nemogu da naštelujem...
Ulaz korpe otvori maksimamlno izlaz takodje. Obrtaje spusti na minimum tj 19/52 lančanicima. Kaiš pardon remen-zaboravi. Sita ne znam tačno na koliko tj kako se podešavaju ali znam da ne možeš raditi sa sitima za kukuruz nego ubaci sito za žito.
A zašto onda u knjizi lepo piše obrtaji bubnja za suncokret 350-500? Uostalom ja sam dobrovoljno dao savet,a nek svako radi kako hoće. U download-u lepo ima navodilo za uporabo pa ko voli nek izvoli.nema potrebe da zaboravlja remen u suncokretu...
radi se i kukuruz sa remenom a ne suncokret...
Aj najbolje drugom na pola varijatora i na pola gasa. Kakav je to suncokret? Stvarno Pricate price za malu decu.
kako sve primetiteto jos fali, treba da ubacim sic od nekog vozila ako se jos neide u soju.trebao si bar ubaciti udobnije sedište