Znam ja ko ima. Javi se na pp.prijatelji potrebna mi je adaptacija za suncokret za zitni heder 4.20 m.Gde se moze naci i kolika je cena. Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam ja ko ima. Javi se na pp.prijatelji potrebna mi je adaptacija za suncokret za zitni heder 4.20 m.Gde se moze naci i kolika je cena. Unapred hvala.
skines skroz na minimalan obrtaj....(ako ti ostaje varijator)Zdravo drugari. Jedno pitanje, na koliko stelujete broj obrtaja bubnja za zetvu suncokreta na Zmaju 142?
bez kompletnog mosta...ili trouglaste ploce na krajevima zednjeg mosta mozes da izvines....jebat rukavcedali mozda neko ima komplet rukavce na prodaju od 191ce ili od 171ce
ploce su vec spremne za montazu samo mi trebaju komplet rukavci od 191cebez kompletnog mosta...ili trouglaste ploce na krajevima zednjeg mosta mozes da izvines....jebat rukavce