Kod ovog načina skidanja treba da je hidraulika zdravo dobra i precizna,mismo jednom sa zetorom digli grlo u kabinu skoro.Počeo sam dizati polako on ne ide,ajd još malo ne ide,ajd još malo i kad je krenula da diže hidraulika odeee grlooo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja imam dosta jednostavnije rešenje,nema potrebe za tolikim gvožđem....
slika za neki dan kad budem skidao grlo
pa videćeš,za neki dan...ne treba elektroda,a desi se da stoji zakačeno za traktor i 3-4 danakud ces jednostavnije od ovoga,ovo mi odgovara jer kad god ga skinem imam zelju da ga provozam po dvoristu barem dva kruga dok me kere jure i laju a posle ga otkacim gde mi se cefi
Zakači se adapter za ulazno grlo i samo se potkajluje da ne padne slučajno kada se kombajn pomeri.
Sad će verovatno i Danger raditi sa velikim,možda nije znao da možeU redu je to ,ali mi uopšte ne menjamo lančanike .Sve radimo sa velikim lančanicima.
Vlasnici zapadnih kombajna da ne komentarišu!Tema je Zmaj i u pitanju je Srpska gvožđurija.
Sad će verovatno i Danger raditi sa velikim,možda nije znao da može