ljakse
Član
Nemoj puno da stegneš matice od šipke,jel ima neko resenje vec drugi put za 3 dana mi puca drzac sita prvi put je sipka pukla, drugi drzac .ranje od male privede i delove ,skrivilo mi je spiralu i lanac od povratne mase

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj puno da stegneš matice od šipke,jel ima neko resenje vec drugi put za 3 dana mi puca drzac sita prvi put je sipka pukla, drugi drzac .ranje od male privede i delove ,skrivilo mi je spiralu i lanac od povratne mase
jel ima neko resenje vec drugi put za 3 dana mi puca drzac sita prvi put je sipka pukla, drugi drzac .ranje od male privede i delove ,skrivilo mi je spiralu i lanac od povratne mase
Te držače sam ja jedne zime pravio od gvožđa,par puta su i meni pucale livene,al nisu pravili cirkus jel su bile vezane.![]()
nemora da znači da je loš odlivak,mada sve je danas mala privreda.IMA TU VIŠE CAKA oko tih držača i to će ti stalno raditi....nekad ređe,nekad češće.pa kad zaglavi u spirali e onda je baš milina.jbg.zmaj je ZMAJnisam jako al opet mora da budu sita zategnuta vezao sam zicom opet ispade liveni drzac samo los odlivak i materijal
Kljunovi su isti, razlikuju se samo krajnji levi i desni razdeljivači.
za ove max 70 e mislim da sam vec negde nailazio u oglasima na njih a posto nisu kovane treba biti zadovoljan ako i toliko dobije jer su kratkog vekaZ 141, 142, cena male privrede je oko 100 eu.