Šta će joj više ubrzanje i ovako hoće slamotresi da iskoče napolje.Nisu im trebali stavljati separatore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel možeš da opišeš šta se u tom slučaju desi?Plus xx KS kod kombajna dolazi do izražaja kad je vlažniji usev.Moje lično iskustvo.
Njihovi kombajni rade na svim kontinentima osim antarktika tako da ces naici na uslove koje nemozes ni da zamislis i inda mu je potreban jaci motor.Gledao sam u Rusiji vrse kuk. a sneg do kolena i jos mek teren.Tu bi recimo s46 u 142 bio potanak ili resimo da udjes u dobar tritikal visini 160 cm. i imas secku a hoces da poteras .Ali u 95 % slucajeva je taj motor dovoljan za taj kombajn uvek ce pri brzem kretanju nastati neki problem na vrsalici (rasip).Ja postavljam pitanje zašto onda pravi Claas,New Holland kombajne sa istim vršalicama i sa 3,4 različite snage motora.Da neko ko ima para za veći motor da mu potroši više goriva.Na ovo ja tražim jedan lep odgovor...
Nisam siguran da taj motor može stati u prostor predviđen za motor na Z 142.Gospodine kiraj mali ste motor ubacili.Da ste ubacili OM 421 imali bi daleko veći učinak ako neverujete pitajte članove foruma!
Štoperica u ruke i kreće kombajn sa jednog kraja na drugi.Izmerimo sadržaj bunkera+slamu izbaliramo pokupimo i to izmerimo,s usisivačem pokupimo plevu i to izmerimo.Dobijeni rezultat podelimo sa vremenom kojim je kombajn stigao na drugi kraj.I dobijemo tačan broj kg/s.
Zmaj 142(vršalica)stručnjaci moji,nije opterećen sa PERKINS(IMR) 105 KS,ni 50%.Tu bi sve moglo da ide, ali motor je slab.O.K.?
Ja postavljam pitanje zašto onda pravi Claas,New Holland kombajne sa istim vršalicama i sa 3,4 različite snage motora.Da neko ko ima para za veći motor da mu potroši više goriva.Na ovo ja tražim jedan lep odgovor...