Rale 83
Prijatelj Foruma
Ti si se zainatio da getrudu dovedes u stanje maksimalne ispravnosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji kajiš imaš? Da nije suviše dugačak?ljudi kupio sam zmaja 133rm 10 juna stavio na njega 30000 rsd i psenicu je odradio samo tako.Sada treba ici u soju a nemogu variatorom da mu smanjim obrtaje doba kais se puno olabavi dali moze neko da me posavetuje sta da radim sta je naj bolje iz iskustva. hvala u napred.
Pre dve godine su napravljene na strugu caure za birace brzina-da ne moze da u radu preleti izmedju...a ovo sam jedva uglavio samo da mogu lakse raditi...inace za oko svaka cast!srđane7, uradi drugu osovinicu na "biraču" menjača tj.tim polumesecima da ti ručica ne luta i zaglavljuje
Kupuj to bez razmisljanja! Pa samo kukuruzni heder vredi te pare!zanima me nešto u vezi vršidbe suncokreta sa zmajem.......
ljudi svašta pričaju......zanimaju me vaša iskustva......
ako nemaš original adapter za suncokret, sa kojim je bolje vršiti, sa kukuruznim ili žitnim (samo na žitni netko stavlja one prste, da glave nepadaju, tako pričaju, ja to još nisam vidio, osim original adapter za suncokret)
imam priliku (ili nepriliku) uzeti univerzala od 1 vlasnika, cjena oko 1200€ sa žitnim 3,6m i kukuruznim 4 reda, čovjek je radio samo sebi, i sve informacije su provjerene........motor je rađen, te mjenjani uvlačni lanci i lanci od ovršene i neovršene mase......a još dobijem uz njega jedan dobar blok motora i glavu......pola remenja je promjenjeno (i još uz njega dobijem najmanje 50tak remenja), a oni koji nisu, ti su u dobrom stanju.......zadnje je vršio zob, ove godine, oko 30 jutara, i nije imao kvara.......prednje gume su dobre, zadnje su 20-30%.........
bolje da si rupe razbušio na istu meru i uradio novu osovinicuPre dve godine su napravljene na strugu caure za birace brzina-da ne moze da u radu preleti izmedju...a ovo sam jedva uglavio samo da mogu lakse raditi...inace za oko svaka cast!