@zorancile
Kod nas vladaju predrasude kako su strani kombajni precizni, mirni, tihi..... medjutim nije tako.Kroz dugogodišnje merenje vibracija na kombajnima iznenadićete se da sam najmanje vibracije odnosno najmirniji kombajn je bio Zmaj Univerzal.
Drugo nepoznajete neke pokmove o dinamičkom i statičkom opterećenju ležaja.Tu ste u pravu šta je koje samo niste to povezali sa praksom.Koliko stoji kombajn u toku godine i da li je više opterećen statičkim opterećenjem ili dinamičkim.Da li Vi na vašem kombajnu dok je van sezone okrećete vršalicu kako ne bi došlo do trajnih oštećenja na ležjevima jer statička opterećenja govore o plastičnim deformacijama prilikom mirovanja ležaja oli minimalnog okretanja ili oscilovanja.Drugo i remenje je zategnuto i u vremenu van sezone upotrebe kombajna pa se opet javljaju statička opterećenja ležaja.E, sada ako to saberemo koliko kombajn dana radi a koliko ne radi po mojoj računici ležajevi su više opterećeni na statičko opterećenje nego na dinamičko.
Sledće svaki ležaj na osovini je sa sfernom spoljom košuljiciom ili sa sfernim kućištem koje dozvoljava odstupanje do 7 stemeni nesaosnosti kućišta osovina.To je manji problem, veći je kada serviseri vraćaju remenice varijatora vetra,odbojnog bitera, bubnja .... odnosno remenica koje imaju veći broj obrtaja pa remenice nicu u osi.E to stvara velike vebracije a zna mnogo da skrati vek ležaja.
Ovo su samo neki delovi sa kojima niste upoznati, a znate mene da prozivate, a još uvek malo više poznajem tu materiju od Vas i uvek mogu sa vama da raspravljam i da Vam dokažem da niste u pravu i da ne poznajete dovoljo materiju!
S poštovanjem
pononstib