Miloš D.T
Član
Imam i jedne i druge a imao sam i Savine(tuga ko pračka se istežu).Zato sam to i napisao.
Dobri su nazubljeni ALI nisu ko Optibelt.
Dobri su nazubljeni ALI nisu ko Optibelt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam za nazubljene i to optibelt jeste da su skupi ali isplati seZa varijatore su najbolji nazubljeni jer hlade i remen i remenicu.
Gospodine Zorancile ja imam na classu s 46 motor mi se grijo u sezoni cak je jednom prokuvo, promjenio sam košuljice komplet klipove s klipnjačama na kraju je covijek i radilicu mi radio sve kompletno ja u ječmu prvi dan 80 stupnjeva drugi dan u pšenici se upalila lampica stop kad temperatura 120, jako je dimio bjelo pa mi je majstor malo pomerio paljenje i sada ne dimi bijelo samo malo plavo hladnjak ja nemam zmajev ali imam neki kojem je slićna litraža dal treba biti zmajev onaj veliki, pumpu mi je bošista repariro, novi auspuh, jedino di sam se zeznio malo više ulja sam usuo u motor, i desi mi se da mi na zraćnom filteru curi ulje, a ne vuće ulje kroz onu granu što ide na motor ?Da li je boš pumpa nošena u servis?
pokušaj naći na otpadu sa nekog kamionaA znate kako je to, nitko nece sa svog kombajna da skida a hladnjak sam kupio neki polovni koji je 1960 godina smeće ali mu je i ona sač prekrupna, jer upalim kombajn kod mene vruća voda izađe iz motora i opet nazad se vrača vrela voda u tome je problem !
Ovo mi baš nije jasno šta se dešava. Kakav filter imaš i gde curi ulje?i desi mi se da mi na zraćnom filteru curi ulje, a ne vuće ulje kroz onu granu što ide na motor